Jaké další hry potvrdily datum vydání na launch nového Xboxu?
zdroj: Sega

Jaké další hry potvrdily datum vydání na launch nového Xboxu?

10. 9. 2020 13:16 | Bleskovky | autor: Patrik Hajda |

Velká spousta her již byla v minulých měsících oznámená pro novou generaci konzolí, ale vlivem tajnůstkaření o datu vstupu nové generace na trh jsme si museli vystačit s pojmem „Vánoce 2020“. Microsoft včera rozbouřil vody, když konečně, v reakci na únik informací, oznámil vstup Xboxu Series X a S na trh 10. listopadu. A kromě Assassin's Creed Valhalla a Watch Dogs: Legion v tento den vyjdou i další hry.

Spousta vývojářů na tyto novinky jistě ještě nestihla zareagovat, ale víme alespoň o některých pohotových duších. 10. listopadu můžete na nových Xboxech počítat s titulem Yakuza: Like a Dragon, který by na ostatních platformách měl vyjít o tři dny později, pokud se něco ještě nezmění (například datum vydání PlayStationu 5).

Nedávno odložený DiRT 5 na 6. listopad už se snad odkládat nebude, takže na novém Xboxu vyjde o 4 dny později než na počítačích a současné generaci. Dočkáte se i hry od Microsoftu, konkrétně Gears Tactics. A nakonec zajímavé bitvy sokolů The Falconeer teprve teď dostávají datum vydání, které platí jak pro Xbox Series X a S, tak pro počítače.

zdroj: Wired Productions

Nejnovější články