Video pohlednice z akčního RPG Krater
zdroj: tisková zpráva

Video pohlednice z akčního RPG Krater

7. 5. 2012 15:59 | Video | autor: Petr Poláček |

Video z chystaného akčního RPG Krater, které je zajímavé nejenom tím, že v něm můžete permanentně zemřít bez možnost loadu, nepochází od vývojářů, ale od jednoho z fanoušků a hráčů pracovní verze. Ale docela se povedlo. My se do světa, který chce hráčům kreslit před očima Krater, podíváme velmi brzy, abychom vám řekli, jaké to tam je.

zdroj: Archiv

...

Pokud se vám nechce čekat, tak si Krater můžete klidně koupit a hrát rozpracovanou verzi hned teď. Časy, kdy jste museli čekat až tvůrci hru dodělají a vydají, se nezadržitelně blíží ke konci. Stejně jako časy, kdy tvůrci celou hru dělali sami. Třeba ti z Fatshark po vás krom jiného žádají, abyste jim pomohli pojmenovat trojici zbraní ve hře, protože jejich designér nevymyslel nic lepšího, než Gunnernator I, II, III.

Pokud vás něco geniálního napadá, nasměrujte své zraky na tuhle stránku, kde se dozvíte vše podstatné. Třeba i název pozice, pod kterou budete jako úspěšní pojmenovávatelé zbraně uvedeni v kreditech. Krater vyjde na PC a Mac přes Steam 12. června.

Nejnovější články