Putování v rytmu Far Cry 4 jde tentokrát mimo civilizaci Nepálu
zdroj: Ubisoft

Putování v rytmu Far Cry 4 jde tentokrát mimo civilizaci Nepálu

1. 8. 2014 10:20 | Video | autor: Adam Homola |

Ubisoftí putování po Nepálu pokračuje druhým videodeníčkem k Far Cry 4, ve kterém se partička vývojářů odpoutá od měst a civilizace vůbec a vydává se do míst, kam se asi běžně nepodívají. K jednomu starému chrámu, do přírody, po nebezpečné stezce, až skončí v jakési vesničce někde v kopcích. Ubi nepolevuje a zajímavost série Bringing Kyrat to Life je výrazně větší, než v případě prakticky jakéhokoliv vývojářského deníčku, už jen kvůli tomu prostředí.

Hned na začátku vám tvůrci zase připomenou, proč se vlastně do Nepálu vydali, když mohli jen koukat na fotky, číst knihy a sledovat filmy a dokumenty. Inu proto, že obrázky jsou statické a na pořádný terénní výzkum dané tématiky nestačí. Na obrázcích nevidíte ten pohyb, nevidíte co se děje za rohem, nemůžete se rozhlédnout. Proto si Ubisoft zaplatil menší poznávací tůru, která by měla Far Cry 4 obohatit.

zdroj: Archiv

Vývojáři se nejdříve podívají na starodávný chrám Tal Bahari, který je pořád zachovalý a místní u něj stále vykonávají tradiční obřady, byť někteří údajně ani neví proč přesně. Tradice ale zachovávají. Po nebezpečné stezce, jízdě na kapotě a pořádném výšlapu skončí tvůrci v malé vesničce někde uprostřed hor a kopců, aby nám v příštím díle představili spirituální stránku Nepálu a prý i temnější tradice. Už teď se těším. Na první videodeníček se můžete podívat tady.

Nejnovější články