Major Nelson představuje streamování přes Twitch na Xbox One
zdroj: tisková zpráva

Major Nelson představuje streamování přes Twitch na Xbox One

7. 3. 2014 18:15 | Video | autor: Adam Homola |

Aleš nedávno psal, že se Xbox One dočká integrace populární streamovací služby Twitch. Chvíli to sice Microsoftu trvalo, ale na druhou stranu si majitelé Xboxu One užijí plné integrace a stihne se to ještě na start Titanfall. A protože se Titanfall blíží a Microsoft na něj sází pomalu všechno, vytasil se Major Nelson s novým videem, ve kterém integraci služby do rozhraní konzole detailně předvádí.

Xbox One, respektive Kinectu stačí říct “Xbox broadcast” a hned se na pravé straně obrazovky ukáže Twitch s možností spustit živý stream hraní. Fajn je, že když budete chtít své potenciální diváky oblažit i nějakými rozumy, nemusíte mít headset. Kinect se postará nejen o snímání videa, ale též o nahrávání vaší samomluvy.

Při prvním spuštění si Twitch otestuje vaše internetové připojení a nabídne bitrate, o kterém je přesvědčený, že váš poskytovatel internetu zvládne. Klidně si ale můžete nastavit co chcete vy, pokud máte jiný názor. Před živým streamem můžete nastavit ještě pár nezbytností a pak už je to jen na vás.

...

Twitch (např. komentáře) pak můžete sledovat buď v pravém postranním panelu, nebo klidně na tabletu, jako Major Nelson. Přes Twitch na Xbox One můžete pochopitelně nejen streamovat, ale i sledovat ostatní streamy, ať už vašich přátel, nebo neznámých hráčů. Můžete sledovat, komentovat nebo se zase jednoduše přepnout do hry.

Nejnovější články