Xbox One se dočká streamování přes Twitch s vydáním Titanfallu
zdroj: tisková zpráva

Xbox One se dočká streamování přes Twitch s vydáním Titanfallu

25. 2. 2014 12:19 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Později než vlastníci PlayStation 4, ale dříve než jsme čekali, se dočkají možnost streamování skrze Twitch i majitelé Xbox One. Dojde k tomu 11. března, kdy vychází i střílečka Titanfall, což není náhoda, protože Microsoft si od Titanfall hodně slibuje. Dokládá to i oznámené snížení ceny Xbox One ve Velké Británii na 400 liber a bundle konzole právě s Titanfallem.

Twitch bude plně integrován do systému Xbox One, což by mělo znamenat, že půjde sledovat veškeré streamy na této síti, ne jen přímé přenosy z Xbox One. Z uživatelského hlediska lze potom očekávat stejnou funkcionalitu jako na PlayStation 4, kde byla zcela dostačující, protože streamování je díky tomu zcela intuitivní a snadné.

Šéf Twitche Emmett Shear k tomu poznamenal: „Jde o kompletní integraci. Pro nás je to vzrušující, protože jsme dosud neměli možnost vysílat z konzole s tak hlubokou integrací. Koncept připojení k partě vysílajících uživatelů je skvělý. Jde o další krok k větší interakci mezi vysílajícími uživateli.“

Jde o skvělou zprávu pro všechny zúčastněné strany. Twitch přivítá základnu nových uživatelů. Xbox One se posune blíže svému cíli, kterým je konzole, co umí z multimediální sféry opravdu hodně věcí (a dožene v tomto náskok PlayStation 4). Především ale uživatelé Xbox One dostanou možnost konečně pohodlně vysílat streamy svých her.

...

Nejnovější články