Deadfall Adventures

Deadfall Adventures

Články

Do jakých titulů se můžete pustit s listopadovým PS Plus a Games with Gold?

Troufám si tvrdit, že minulou nabídku her „zdarma“ v rámci předplatného na konzolích PlayStation a Xbox vyhrálo s mírným náskokem Sony. Zatímco Microsoft nabídl skvělé Gone Home a The Turing Test na Xbox One a nadprůměrnou Medal of Honor: Airborne na Xbox 360, Sony se vytasila s kompletní kolekcí hororovky Amnesia a parádním Metal Gear Solid V: The Phantom Pain na PS4. V aktuálním měsíci je pak v mých očích jasným vítězem minulý poražený – Microsoft.

Recenze Super Mario 3D World a další články z Konzolista.cz

S blížícím se zahájením prodeje konzole PlayStation 4 v České republice (13. prosinec) sílí informační aktivita kolegů z partnerského webu Konzolista.cz. Mají pro vás připravený třeba do češtiny přeložený PS4 FAQ a jak se dozvíte z výpisu nejzajímavějších článků po rozkliku, informace o PS4 nyní tvoří většinu jejich zpravodajství.

Deadfall Adventures se vrací s novým trailerem do džungle

Nedávno jsem psal o tom, že s arktickým trailerem se indyjonesovina Deadfall Adventures vymyká z omezení jen na jihoamerické prostředí. Když ale v součinnosti s nedávným vydáním hry vyšel trailer, který se do džungle vrací, musím říci, že to tam Deadfall Adventures sluší nejvíc.

Video z Deadfall Adventures ukazuje, že tahle indianajonesovka nebude jen o horku

Po mnoha trailerech a na konto obecné stylizace polské variace na Indiana Jonese jménem Deadfall Adventures by se mohlo zdát, že tahle hra bude jen o jihoamerických ruinách, džungli, Sahaře, písku, prostě horku. Nové video vám však předvede, že James Lee Quatermain, potomek slavného dobrodruha, se podívá i jinam.

Polská indianajonesovina Deadfall Adventures ukazuje Saharu

Polští vývojáři z Farm 51, kteří v minulosti stvořili třeba střílečky NecroVision a Painkiller: Hell & Damnation nyní novým trailerem připomínají svou dobrodružně archeologickou akci Deadfall Adventures s vnukem Allana Quatermina v hlavní roli. Pár dnů před vydáním hry video ve stručnosti ukáže lesk a bídu (ale hlavně lesk) prastarých afrických monumentů plných krokodýlů a nacistů.

Deadfall Adventures nechá spadnout letadlo na pyramidu

Jak už vás Pavel informoval památnými slovy admirála Ackbara, Deadfall Adventures je past. V rámci stylizace šestákových dobrodružných románů, a samozřejmě navazujícího archeologa s bičem a kloboukem, se tedy podíváte do Jižní Ameriky, kde s potomkem slavného dobrodruha Quatermaina budete řešit hádanky a střílet indiánské nemrtvé.

Bleskovky

  • 27. 10. 2017 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v listopadu 2017 zdarma  Trackmania Turbo (XOne), Tales from the Borderlands Complete Season (XOne), NiGHTS into dreams (X360 / XOne) a Deadfall Adventures (X360 / XOne).

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
29. listopadu 2013
Recenze