Tetris

Tetris

Články

LEVEL #333– Skrytá bohatství v herním světě

LEVEL #333 odhaluje skrytá bohatství herního světa

Jakou hru bychom si s sebou vzali do hrobu

Jakou hru byste si vzali do hrobu? Tedy, nemyslíme teď lehce nepříjemnou situaci, kdy vás někdo pohřbí zaživa, to byste asi na hraní neměli myšlenky. Místo toho optimisticky předpokládáme, že se po smrti objevíme na místě, kde strávíme nekonečně dlouhou dobu a kde bude počítač s jedinou nainstalovanou hrou. Která by to byla?

(Ne)Tetris a (Ne)Pacman aneb snesitelná tíha experimentu

Při pohledu na hry Německo slovinského dua StabYourself.net se nemůžete zbavit pocitu, že někdo rozkopl vaší oblíbenou retro bábovičku tak dokonale, že z ní vykopl novinku, která stojí za opatrné přenesení do galerie interaktivních experimentů.

Festival Academia film Olomouc prokáže, že i videohry jsou věda

Hry se na konto své podstaty otírají o filmovou i vědeckou scénu odjakživa, ne tak často jim však bývá poskytnut prostor, aby se vedle spřízněných oborů mohly veřejně prezentovat. Skvělou příležitost k tomu nyní hry dostanou během 48. Ročníku Mezinárodního festivalu populárně-vědeckých filmů Academia film Olomouc, který se bude ve dech 16. – 21. dubna konat v Olomouci.

EA opráší stařičký Tetris pro PS Store v prosinci

EA příští měsíc na PlayStation Store opravdu vydá miliontý remake legendárního Tetrisu. Titul s jednoduchým konceptem, v němž musíte včas zařazovat padající kostičky, slibuje líbivou grafiku v rozlišení 1080p, šestikanálové audio a hlavně podporu multiplayeru.

Bleskovky

  • 23. 1. 2020 - Koupili jste si mobilní Tetris od EA? 21. dubna o něj přijdete, a to i pokud ho máte nainstalovaný.