Pravděpodobně se chystá Medal of Honor 2
zdroj: tisková zpráva

Pravděpodobně se chystá Medal of Honor 2

6. 1. 2011 16:24 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Ačkoliv oživení série Medal of Honor nebylo ověnčeno extatickými ovacemi kritiky (recenze) ani většiny hráčstva, že by šlo o nekvalitní hru, by si snad nikdo nedovolil říci.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Navíc finančně také zabodovala, a tak není divu, že ještě v listopadu John Riccitiello potvrdil, že na dvojku dojde, protože: „Tahle hra prostě je úspěšná. Odezva ze strany hráčstva nám potvrdila, že máme opět dobrou značku a tak přijde v budoucnu pokračování“.

Nyní se zdá, že se práce na Medal of Honor 2 rozbíhají. Studio Danger Close games, které stojí za jedničkou, podalo inzerát, v němž hledá lidi na pozice "Senior Gameplay Engineer" a "Weapons & Vehicles Artist" pro „dosud neohlášenou AAA FPS“. Samozřejmě, může to být i jiná hra, ale na rovinu, v dnešní době druhých, třetích, čtrnáctých dílů a stále se zrychlujícího metabolismu herního byznysu (každý rok s novou CoD apod.) by bylo jen logické, že by tímto titulem byla Medal of Honor 2. A přiznejme si, je to nějak šokující zpráva? Otázkou skutečně nebylo „zda“, ale „kdy“. Ten čas asi nastal.

Nejnovější články