EA prý chystá čtyři hry ze světa Dead Space
zdroj: tisková zpráva

EA prý chystá čtyři hry ze světa Dead Space

30. 11. 2011 12:12 | Téma | autor: levis |

EA hledá cesty, jak oživit a především rozšířit svoji hororovou značku Dead Space. S odvoláním na insidera uvnitř firmy o tom informoval server Kotaku, podle něhož se v EA začal rozpracovávat koncept Dead Space střílečky. Nešlo by o první hru tohoto žánru v Dead Space sérii, přeci jenom už v roce 2009 vyšla "nalajnovaná" wiičková střílečka Dead Space: Extraction, která se letos dočkala i portu na PS3.

Z dalších plánů insider EA zmínil létací hru, v níž byste ve světě Dead Space pilotovali vesmírné lodi, a dále samozřejmě Dead Space 3. To by se mělo odehrávat na ledové planetě a obsahovat kooperativní mód. Už dřívější spekulace mluvily o tom, že Dead Space 3 bude zasazené do tundry na planetě jménem Tau Volantis, čili v tomto ohledu se spekulace nevylučují.


Jakmile budou FPS a létací hra Dead Space dokončeny, jejich autorské týmy by se měly přesunou k tvorbě Dead Space na bázi Uncharted, tedy jakési akční adventury. Práce na ni však - narozdíl od dvou výše zmíněných titulů - ještě nezačaly.

Nejnovější články