Diablo III až v roce 2011
zdroj: tisková zpráva

Diablo III až v roce 2011

21. 8. 2009 22:22 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Blizzard příští rok vydá dvě hry a nástupce legendy mezi nimi nebude. + OBRÁZKY S MNICHEM

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Když Blizzard nedávno prohlásil, že příští rok vydá celkem dvě hry, myslel tím Starcraft II (první polovina 2010) a právě oznámený třetí datadisk Cataclysm pro World of Warcraft (podzim 2010). Více jich za jeden rok nezvládne. Z toho jasně vyplývá, a potvrdil to dnes přímo i šéf studia Mike Morhaime, že veleočekávané Diablo III vyjde nejdříve až někdy v roce 2011. Kdo by to byl řekl, zvlášť poté, co toto akční RPG bylo pro kohokoli z veřejnosti, kdo vystál několikahodinovou frontu, volně zkusitelné na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem, že?

Další novinkou k Diablu III je vyjádření Blizzardu, že momentálně jedná o vytvoření i konzolové verze. Což je oproti dřívějšku, kdy něco takového rezolutně zamítal, docela obrat. Ale s odkladem by to nemělo nijak souviset. Tady jsou aspoň nové obrázky s čerstvě představenou herní třídou mnicha (více ve středečním článku):

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Na večerní zahajovací konferenci Blizzconu tvůrci alespoň ujistili, že betatest Starcraft II začne ještě letos. Zatím prý nemají přesné datum, kdy se tak stane, ale pilně na něm pracují a nechtějí nic uspěchat. Na každý pád jsou přesvědčeni, že se betatest neodloží do příštího roku jako plná verze úvodního dílu trilogie, Wings of Liberty - více o Starcraft II v dřívějším zpravodajství.
zdroj: SH, EG

jd

Nejnovější články