Výstřední mapy pro Mirrors Edge
zdroj: tisková zpráva

Výstřední mapy pro Mirrors Edge

4. 12. 2008 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nová výzva pro běžce na čas, tentokrát na plošinkách úplně mimo město. + TERMÍN PC VERZE & TRAILER

Když jsem tyhle screenshoty spatřil poprvé, napadlo mě, že to asi musí být nějaký omyl, nějaká grafická anomálie nebo chyba v enginu Mirrors Edge. A ptal jsem se sám sebe, jak se mohlo stát, aby tohle proklouzlo z jinak pečlivých EA na veřejnost. Až po přečtení doprovodné zprávy jsem pochopil... Jedná se o sedm zbrusu nových map s kompletně odlišným přístupem k jejich designu, zasazených mimo město, dějiště základní hry. Najdete je v prvním oficiálním přídavku, který bude dostupný za 10 dolarů pro všechny tři verze koncem ledna (majitelé PS3 k tomu získají ještě jeden bonusový level zdarma).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tyto mapy budou určeny pro populární mód Time Trial, v němž hráči prahnou po dosažení co nejlepšího času při běhu. Zde po devíti vytyčených trasách, aniž by je přitom obtěžovali policisté či obtěžkávala zbraň. Autoři z EA DICE se umístěním všemožných plošinek a různě barevných kvádrů do vzduchoprázdna - podobně jako byly pamětihodné levely z Quake 3 Arena - snažili posílit hlavní rys hry, kterým je pocit z pohybu. V nových levelech vás proto nebudou rušit žádné okolní budovy či odlesky a můžete se soustředit pouze na podání co nejlepšího výkonu.

Update 16:30 - doplněn trailer z přídavku:

zdroj: Archiv


Mirrors Edge DLC trailer

Zároveň došlo k oznámení termínu PC verze Mirrors Edge: 13. ledna 2009 pro USA a 16. ledna pro Evropu - více o této inovativní first-person akční adventuře v mega-recenzi (7+/10) a předešlém zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:
Mirrors Edge na PC s dodatečnými PhysX efekty  [19.11.2008 19:19 - jd]
Hudba z Mirrors Edge ke stažení  [11.11.2008 14:14 - jd]
První názory na Mirrors Edge  [10.11.2008 08:08 - campercz]
Znovuhratelnost Mirrors Edge  [6.11.2008 13:13 - jd]
zdroj: PR

Nejnovější články