Star Trek Online v novém hávu
zdroj: tisková zpráva

Star Trek Online v novém hávu

15. 12. 2007 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Chystané MMORPG nabírá novou podobu i vývojáře ze zrušeného projektu, zatímco jeho autoři čelí žalobě. + 2 OBRÁZKY

Během posledního týdne se do popředí zájmu opět dostalo MMORPG Star Trek Online, kterému se jeho autoři z P2 Entertainment (předtím Perpetual Entertainment) mohou nyní plně věnovat, když zrušili svůj projekt Gods and Heroes. Vypadá to, že jim ale klid není přán: nejnověji budou muset u soudu čelit obvinění ze zpronevěry, které proti nim vznesla jejich bývalá marketingová firma. Navzdory tomu vývoj hry pokračuje a nejnověji tu máme dva screenshoty, jeden s vesmírnou bitvou a druhý s přestřelkou na zemi.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jak v rozhovoru vysvětlil producent hry Daron Stinnett, autoři nedávno přehodnotili její vizuální podobu: shodli se na tom, že rozdíly mezi jednotlivými rasami by jen podle detailů v obličeji nebyly na dálku dostatečně patrné a proto si se svolením televizní stanice CBS (vlastníka licence) vytvořili nové, výrazné siluety postav a postupně vše vymodelovali znovu.

Poslední dobou se suškalo, že nový majitel P2 Entertainment na vývojářích požadoval, aby byla celá hra zdarma a platilo se jen za předměty v inventáři. Stinett webu TrekMovie potvrdil, že model platby se rozhodně přehodnocuje, ale nic zatím nebylo rozhodnuto. Serveru WarCry se zase svěřil, že platit 15 dolarů měsíčně za online hru mu přijde přehnané, takže v této oblasti můžeme zřejmě čekat vstřícný krok vůči hráčům.

Z rozhovoru také vyplynulo, že vás hra nebude nutit být určitý čas na zemi nebo naopak ve vesmíru, tzn. bude čistě na vás, jestli strávíte víc času na palubním můstku nebo v kantýně či naopak plněním úkolů na povrchu některé planety. Star Trek Online by měl vyjít příští rok a více se dočtete v našich článcích o guildách nebo o stárnutí postav.
zdroj: WarCry, TrekMovie

levis

Nejnovější články