Nablýskané SuperCar Challenge
zdroj: tisková zpráva

Nablýskané SuperCar Challenge

18. 2. 2009 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Várka pěkných obrázků a trailer ze hry, která by se mohla stát asi nejvážnější konkurencí NFS Shift. + DALŠÍ INFORMACE

Objevila se velká várka pěkných obrázků a trailer ze závodní hry, která by se, zdá se, mohla stát asi nejvážnější konkurencí Need for Speed Shift, pokud by nebyla pouze pro PlayStation 3. SuperCar Challenge pojede ve stopách loňského Ferrari Challenge, ale už s licencí od více automobilek (info) a celkově vybroušenější. Ve smyslu textur, počtu polygonů, horizontu, particle efektů a plynulejšího framerate. V plném rozlišení 1080p slibuje realistický vliv deště, který se projeví kluzkou silnicí, delší brzdnou dráhou, stojícími loužemi na trati, sklem postříkaným od soupeřů před vámi a jejich větší náchylností k chybám.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

O tom srovnání s novým NFS jsme nemluvil jen tak pro nic za nic. Nebudou tu sice žádné speciální tratě napříč centrem města (nepočítáme-li Monte Carlo), nýbrž jen typické závodní okruhy (Silverstone, Nürburgring...), ale podobně vypadá 3D kokpit vozů se svobodným rozhlížením do stran a zuřivou gestikulací rukou, pokud vás někdo předjede, i když graficky je interiér o třídu horší a také fyzika by měla být v NFS Shift lepší.

Vypnutelná dynamická umělá inteligence soupeřů zase zařídí, že se rivalové mají zlepšovat nebo zhoršovat v závislosti na vámi podávaných výkonech, aby před vámi pořád byla nějaká výzva. Nebudete však po celou dobu středem dění, bojovat budou ostatní i mezi sebou.

zdroj: Archiv


Supercar Challenge únorový trailer

A když už je řeč o té výzvě, Challenge mód zde má suplovat kariéru, v jejímž rámci tradičně obcestujete celý svět a budete plnit různé úkoly. Počínaje dokončením závodu bez poškození, přes udržení se na trati za špatných podmínek, až po dojetí do určitého místa. Dosažené skóre se transformuje v tzv. Race body, využitelné pro nákup nových aut či součástek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ferrari Challenge pro PS3 vyvíjí Eutechnyx pro System 3 a vyjde v 2. čtvrtletí 2009 - více, včetně přepínačů mezi arkádou a simulací, v oznámení.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články