Závody SuperCar Challenge představeny
zdroj: tisková zpráva

Závody SuperCar Challenge představeny

16. 12. 2008 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Od autorů Ferrari Challenge. Nabídne ale vyjma nových vozů vůbec něco oproti původní hře?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Když dneska máte funkční závodní engine, jen těžko se asi ubránit tomu, snažit se jej znovu a znovu uplatnit s dalšími licencemi, případně jen mírně obměněným vozovým parkem (viz např. SimBin a jejich série, naposledy Race Pro). A totéž se nyní přihodilo i firmě System 3, která koncem léta vydala své Ferrari Challenge (6/10, recenze) a nyní oznamují jakousi remix verzi nazvanou SuperCar Challenge, kterou pro ni vyvíjí Eutechnyx.

I tyhle závody samozřejmě poběží na stejném enginu, akorát místo Ferrari (z jehož vozového parku si ale některé modely dají repeté) si v nich zajezdíte za volantem celkem čtyřicítky jiných vozů: od Aston Martina DB9 po Lamborghini Murcielago RGT, McLaren F1 a další. Těšit se dále můžete na dvacítku tratí včetně Silverstone, Nurburging, Mugello Italy nebo Spa-Francorchamps, tedy často opět právě lokace z Ferrari Challenge.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Součástí hry má být i mód Eyes Wide Shut, který prý z totálního nováčka udělá profesionálního řidiče (jezdícího bez sebemenší asistence), jíždu s přizpůsobovou nepřátelskou inteligencí arkádové závody bez možnosti vážnějšího poškození vozu či naopak věrnou simulaci. Samozřejmostí je dále multiplayer pro šestnáct hráčů a dle autorů také vylepšená audiovizuální stránka hry oproti Ferrari Challenge, což na pohled zatím není patrné.

SuperCar Challenge vyjde na jaře 2009 pro PS3.
zdroj: PR

levis

Nejnovější články