Multiplayerovou nabídku v Aliens rozšíří Escape mód
zdroj: Electronic Arts

Multiplayerovou nabídku v Aliens rozšíří Escape mód

30. 8. 2012 14:21 | Preview | autor: Petr Poláček |

Vedle klasického Deatmatche nabídne střílejda Aliens: Colonial Marines přinejhorším ještě jeden multiplayerový mód nazvaný Escape. Jeho postatou je boj dvou týmů po čtyřech hráčích za mariňáky nebo vetřelce, kteří se snaží buď odolat vetřelcům a doběhnout ve zdraví na určené místo (mariňáci), nebo naopak zlikvidovat ty otravné mariňáky, co se s velkýma puškama prochází po základně, jako by byla jejich, přestože už dávno není (vetřelci).

Tisková zpráva se snaží navodit dojem, že při hře bude pro úspěch nezbytně nutné využívání silných stránek každé ze stran, a navíc týmově. Jinak řečeno, bude třeba spolupracovat, cílit specificky na slabá místa mariňáků i vetřelců a hlavně se nebát někomu rozbít nos až poteče červená, nebo zelená O tom bude Aliens: Colonial Marines především.

Hra vyjde 13. února příštího roku na PC, PS3 a X360, přičemž si nemůžu pomoci, ale dnes odhalený Escape mód opravdu připomíná multiplayerovku Natural Selection 2, z níž jsme vám včera nabídli trailer. Jen se tedy zdá, že NS2 nabídne boj mariňáků a nějakých těch vetřelcosaurů v poněkud propracovanější podobě, než Aliens: Colonial Marines.

Nejnovější články