Boj mecha s potvorami z Natural Selection 2 připomíná Aliens
zdroj: tisková zpráva

Boj mecha s potvorami z Natural Selection 2 připomíná Aliens

29. 8. 2012 10:40 | Video | autor: Petr Poláček |

Šest let kontinuálního a zjevně i drsného vývoje ve 4 – 7 lidech se snad zdárně blíží vytyčenému milníku, kterým je vydání verze prohlášené oficiálně za finální, i když ani ta samozřejmě nebude finální. Takový je současný stav multiplayerové střílečky Natural Selection 2, která začala vznikat v roce 2006 na popud masivního úspěchu původního Half-Life modu.

zdroj: Archiv

NS2 měla původně vyjít už v roce 2009, ale blázni jedni nadšenecký se rozhodli, že ještě rozšíří záběr hry a potřebují k tomu nutně vlastní engine. Tak si ho prostě udělali a výsledek jejich snahy můžete sledovat na videu níže. Stránky hry jsou momentálně na krátké dovolené, ale zdá se, že finální verze je na dohled, i když ji k hraní NS2 vlastně nepotřebujete, protože už nyní si hru můžete koupit a vesele hrát rozpracovanou verzi.

Video prezentuje v akci Exosuit, což je taková light verze mecha, která bude ve hře dostupná ve dvou variantách s dvěma kulomety, potažmo s jedním kulometem a na pěsťovky alienům pořádně natěšenou pěstičkou. Člověk má po zhlédnutí záběry ze hry šílené nutkání křičet do světa, že to vypadá více jako Alien, než Alien od Gearboxu, ale je to jen dojem, i když intenzivní.

Pokud ale Natural Selection neznáte, o dvojce ni nevíte a přitom jsou kooperativní střílečky s nezbytnou dávkou týmové kooperace vašim šálkem kávy, tak nechápu, proč si ještě o NS2 nesháníte informace. Ta hra prostě vypadá skvěle! Navíc engine hry podporuje kompletní modifikace a obsahuje i nástroje ne nepodobné Source Filmmakeru, což je ideální pro tvorbu a střihání záznamů z matchů do parádních machinim.

Nejnovější články