Letecký nálet z Medal of Honor.
zdroj: tisková zpráva

Letecký nálet z Medal of Honor.

24. 5. 2010 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Afghánského kulometčíka se prostě nešlo zbavit jinak.

Nedávno jsme si přiblížili začátek afghánské mise z Medal of Honor, kde se týmu Rangers nakonec podařilo zneškodnit rebely v prvním městečku na horách. Cesta se odsud ale dál stočila k malinké chýši, která nebyla zanesená na mapě; když vojáci vykopnuli dveře (znáte z prvního traileru), zjistili, že jde o překladiště zbraní - a ihned se také začali hádat, než se konečně shodli na společném postupu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Odsud cesta pokračovala dál k uzounkému kaňonu, jehož konec bohužel místní vzbouřenci opanovali s kulometným hnízdem. Palba doléhala až nepříjemně blízko a postupně Rangery zbavovala jednoho úkrytu za druhým; jiné cesty odsud přitom nevedly, vojáci totiž byli v taktické nevýhodě a nemohli si ani zavolat leteckou podporu, pro níž je třeba cíl nejprve přesně zaměřit. A na to tu zkrátka nebyl čas.

Když se ocitnete v podobné situaci, vnímáte, jak realisticky EA LA ke hře přistupují: pod palbou poskakují kamínky a prach se víří na zemi, v písku zůstávají stopy a když najdete čas na odpověď, vaše kulky protrhou látku, zakrývající kulometné hnízdo.

Medal of Honor vyjde 12. října pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 - více v preview a našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY¨
Afghánský výstup z Medal of Honor.  [14.5.2010 19:19]
Odhalen nový Medal of Honor.  [2.12.2009 22:22]
Detaily k novému Medal of Honor.  [6.8.2008 23:23]

zdroj: IGN

levis

Nejnovější články