Kooperativní povaha Crackdown 2
zdroj: tisková zpráva

Kooperativní povaha Crackdown 2

26. 11. 2009 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Promítne se do designu vozů, zbraní i nastavení obtížnosti.

Vývojáři z Ruffian Games se nedávno rozpovídali o své připravované third-person akci Crackdown 2, kterou lze dle prvních dojmů zahraničních novinářů charakterizovat jako "adrenalinového Mad Maxe".

Protože hra v základu sází na kooperativní mód až pro čtyři válečníky naráz, počítají autoři i s větším zapojením automobilů. Ty budou všechny designované pro víc hráčů a stejně tak i veškeré zbraně, na které během svého putování narazíte, půjde připevnit právě na vozy. Některé druhy aut poberou tři nebo čtyři kulomety, jiné zase budou mít tak pevnou kapotu, že s nimi snadno srazíte k zemi nepřátele i civilisty (a la Carmaggedon).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Zatímco jednička těžila z toho, že s povolením zabíjet jste mohli v klidu vraždit na ulici, ve druhém díle budete v noci potkávat především své nepřátele, mutantí frakci Freaks. Což ale dle tvůrců neznamená, že městskými ulicemi nebudou běžní občané dál trajdat za světla. Co víc, čas od času se tu dokonce budou dít nějaké neobvyklé věci (slavnosti, srocení, pochody, demonstrace?), které mají městu vdechnout další život.

Vzhledem ke kooperativní povaze hry také vývojáři myslí na to, aby byla stejně zábavná pro čtveřici zabijáků, jako v singleplayeru. Neznamená to tedy, že v offline módu na vás čekají stejně těžcí protivníci a stejný počet nástrah, jako když budete hrát ve čtyřech lidech. Pokud by vám to ale třeba i na obtížnost Psychotic připadalo příliš lehké, budete si náročnost hry kdykoliv moci přizpůsobit v průběhu hry.

Crackdown 2 vyjde koncem příštího roku pouze pro Xbox 360 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Příběhové pozadí Crackdown 2  [6.11.2009 23:23 - mart]
Videa z Crackdown 2  [29.9.2009 18:18 - levis]
Nové nápady v Crackdown 2  [24.9.2009 19:19 - mart]
zdroj: VG

Nejnovější články