Forza Horizon přinese arkádové závodění à la Test Drive
zdroj: tisková zpráva

Forza Horizon přinese arkádové závodění à la Test Drive

5. 3. 2012 15:28 | Preview | autor: levis |

Odpolední šrumec kolem nových her od Microsoftu začíná se závody Forza Horizon, které britští vývojáři ze studia Playground vydají koncem letošního roku. Pokud byste to z videa plného ženských v bikinách, neonových světel a taneční hudby nepochopili, místo tradiční simulace se tentokrát bude klást důraz na oddechovou arkádu.

zdroj: Archiv

Herní model počítá s otevřeným herním světem, kde si jako v Test Drive Unlimited můžete jezdit, kam se vám zlíbí. Pro vývojáře z Turn 10/Playground to naopak znamená, že jejich závodní série postoupila o pomyslnou příčku výš, tedy do kategorie vyplněné Call of Duty a Medal of Honor - i tyhle série mají dva vývojářské týmy, které se střídají, aby mohl každý rok vyjít nový díl. S Forzou to nebude jinak.


Nic konkrétnějšího o náplni hry se však až do E3 nedozvíme. Zbytek oznámení nové Forzy už se totiž nesl ve znamení Pirelli Car Packu neboli šestého stažitelného přídavku pro Forzu 4, jenž vyjde 6. března. Společně s ním se maximální dosažitelná úroveň ve hře zvedne ze současných 150 na ďábelských 999.

A jako by to nestačilo, v květnu se Forza 4 dočká ještě Porsche Expansion Packu. Nových vozů nabídne kolem třiceti (sedm se v celé sérii objeví vůbec poprvé) a do šampionátu World Tour přibude kolem dvaceti nových událostí. Přídavek také obsáhne deset achievementů a nabídne extra 250 GS bodů.

Nejnovější články