Battlefield Bad Company 2 představeno
zdroj: tisková zpráva

Battlefield Bad Company 2 představeno

5. 2. 2009 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

První screenshot ze zasněžené lokace a pár dalších vět určují směřování hry, která zavítá také na PC.

Na vině je vlastně akorát sníh. Nebýt kalamity, která před pár dny zcela ochromila Velkou Británii, bylo by oficiální oznámení Battlefield: Bad Company 2 na světě o něco dřív: takhle se k němu ale EA uvolili až dnes, tedy dva dny poté, co totéž avizoval sám šéf firmy. Překvapivé je to jedině proto, že první díl navzdory skvělým hodnocením (9/10, mega-recenze) a celkem slušným prodejním číslům, která se nakonec přehoupla přes hranici milionu a půl vyexpedovaných kusů, jednoduše díru do světa neudělal. O to lepší zpráva, že se EA tuhle značku rozhodli neuložit k ledu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ve dvojce se 222. prapor B-Company vrátí v původním složení a tentokrát se podívá na vrcholky zasněžených hor, do zaprášených vesnic i husté džungle. Chybět nebude arzenál smrtících zbraní, spousta příhodných vozidel a samozřejmě i vévodící znak prvního dílu, tedy zničitelné prostředí a vůbec možnost téměř totální destrukce všeho, co na své cestě potkáte. Podobně jako v jedničce se i zde můžete opět těšit na multiplayer.

Battlefield: Bad Company 2 vyjde vedle Xbox360 a PS3 konečně také pro PC. Má se tak stát začátkem roku 2010. Doufejme, ať ho nějak uměle nezdržují březnoví Battlefield Heroes a dnes souběžně oznámený letní Battlefield 1943.
zdroj: PR

levis

Nejnovější články