Fight Club #275 HD: Lvohlavouni
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #275 HD: Lvohlavouni

8. 5. 2016 10:56 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Když s námi ve studiu zasedne ke stolu při natáčení Fight Clubu Petr Bulíř, máte vždycky jistotu, že vás čeká povídání o hrách, které ho v poslední době zaujaly. Tentokrát šlo o Salt and Sanctuary a PS4 verzi akční adventury Ratchet & Clank, která nedávno vyšla. A protože s Petrem zasedli za mikrofony ještě Aleš, Pavel a druhý Petr, byla řeč i o dalších věcech.

Konkrétně jsme rozebrali čerstvě oznámenou RTS Dawn of War III, tedy hlavně Aleš, protože se ve warhammerovském universu vyzná. No a Pavel s Petrem si zas dali pár minut nostalgie při vzpomínkách na hry od studia Lionhead, které na konci dubna definitivně skončilo po 20 letech činnosti. Samozřejmě jsme také odpovídali na vaše dotazy z chatu či z mailu, a došlo i na typické pravidlo Klubu rváčů.

Audio verzi Fight Clubu #275 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články