Ratchet & Clank (PS4)
Věková dostupnost

Ratchet & Clank (PS4)

Články

Na PS Store dorazily slevy, ulovte si RDR 2 nebo GoW

Masivní slevové akce se v posledních letech týkají hlavně PC hráčů, o to víc si konzolisté musí cenit těch výjimečných případů, kdy se bohové kapitalismu z Microsoftu a Sony usmějí i na ně. A Sony se teď usmívá. Jarní slevy se dotkly dokonce i kovbojské pecky od Rockstaru, který si je šetří víc než pistolník poslední náboj, takže pokud jste majiteli PlayStation 4, rozhodně do obchodu alespoň nakoukněte.

LEVEL 284 pátrá po tom, proč muži nehrají hry

Chuchel na obálce (všimněte si „zchuchlovaného“ loga, to už jsme dlouho neudělali), recenze Chuchla uvnitř nového čísla, recenze soundtracku k této hře od Amanity Design jakbysmet. Aniž bychom to tušili, načasovali jsme si výběr motivu na obálku naprosto skvěle. Dva dny před vydáním tohoto čísla totiž Chuchel vyhrál prestižní ocenění IGF za vizuální stránku, za kterou je odpovědný hlavně Jára Plachý. Že bychom se naučili předvídat budoucnost? Spíš ne, jen jsme prostě stylizaci hry podlehli stejně, jako porota IGF. Co jiného ale LEVEL 284 nabízí krom roztomilého chomáče prachu? Jako obvykle spoustu zajímavých článků o hrách, jejich vývoji, historii, ale také o hardwaru – současném i starodávném. Podívejte se na krátký výtah toho, co vás čeká a nemine.

Fight Club #275 HD: Lvohlavouni

Když s námi ve studiu zasedne ke stolu při natáčení Fight Clubu Petr Bulíř, máte vždycky jistotu, že vás čeká povídání o hrách, které ho v poslední době zaujaly. Tentokrát šlo o Salt and Sanctuary a PS4 verzi akční adventury Ratchet & Clank, která nedávno vyšla. A protože s Petrem zasedli za mikrofony ještě Aleš, Pavel a druhý Petr, byla řeč i o dalších věcech.

Ratchet & Clank vyjde na PS4 v dubnu, týden před plánovaným filmem

Jedni z nejikoničtějších hrdinů PlayStationu se záhy objeví ve staronové podobě i na PlayStation 4. Ratchet & Clank se kromě nového traileru pochlubil i datem vydání – 20. dubna. A pozor, hra se sice na první pohled tváří jako remaster původní hry, ale to by byl velký omyl. Autoři ze studia Insomniac se právě chtěli vyhnout vytvoření pouze načančané verze původního titulu a raději se na vše vrhli od píky. Chtějí svět této série navštívit znova a ukázat od základu tak trochu jiný pohled na celé universum, například za pomocí nových planet a nepřátel. Jde o reboot v pravém smyslu slova, ovšem bez nějakých radikálních změn v postavách a příběhu.

Bleskovky

  • 27. 10. 2023 - Po 34 letech opouští PlayStation šéfka výroby, Connie Booth

  • 28. 2. 2018 - Členové PS Plus programu obdrží v březnu Bloodborne (PS4), Ratchet and Clank (PS4), Legend of Kay Anniversary (PS3), Mighty No. 9 (PS3/PS4), Claire: Extended Cut (PSV/PS4) a Bombing Busters (PSV/PS4).

  • 7. 11. 2016 - Nový update pro Ratchet and Clank přináší vylepšení grafiky ve hře i na původní PS4 konzoli. (+ grafické srovnání)

  • 30. 3. 2016 - V Ratchet & Clank můžete získat celkem 47 trofejí (30 bronzových, 14 stříbrné a 2 zlaté)

  • 28. 3. 2016 - Vývoj PS4 titulu Ratchet & Clank je dokončen.

  • 12. 1. 2016 - PS4 se dočká Ratchet & Clank 20. dubna a na disku zabere 26,5 GB. (+ obal)

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Hodnocení čtenářů:
85/100
Datum recenze:
25. května 2016
Recenze