Závodní Driveclub čekají úpravy a vydání se opět odkládá
zdroj: tisková zpráva

Závodní Driveclub čekají úpravy a vydání se opět odkládá

11. 3. 2014 10:43 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Původně to měl být launch titul pro PlayStation 4, posléze došlo k jeho tichému odložení. Arkádové závody Driveclub chtěly a asi stále chtějí sázet na akční pojetí silničního závodění a podporu sociálních funkcí primárně skrze možnosti, které PS4 nabízí. Znělo to potenciálně velmi zajímavě, ale na výsledek si budeme muset ještě nějakou dobu počkat. Tvůrci z Evolution Studios oznámili, že se s hrou vrací k rýsovacímu prknu.

Scott Rohde ze Sony říká: „Nechceme hru vydávat dokud nebude připravená. Někdy se prostě stane, že myslíte, jak se blížíte vydání něčeho, co dle vás bude skvělá hra, ale jak se vydání blíží, uvědomíte si, že by bylo špatné vydávat Driveclub v této podobě.“

Driveclub zjevně nesplňoval požadavky a představy Sony či vedení Evolution Studios a tvůrci tak před sebou mají spoustu práce na blíže nespecifikovaných úpravách.

Zatím není vůbec jasné, kdy by hra mohla vyjít - Rohde se k tomu opakovaně odmítl vyjádřit. Dokonce ani nenaznačil, že k tomu dojde ještě letos. Jde přitom už o druhý posun vydání. Původně měla být hra součástí sady her dostupných při zahájení prodeje konzole PlayStation 4 v listopadu a prosinci loňského roku. Již v říjnu 2013 však Sony oznámila, že vydání posouvá až na rok 2014. Obecně se předpokládalo, že hra vyjde v první polovině či dokonce na začátku letošního roku, nyní k tomu ovšem může dojít prakticky kdykoli.

Nejnovější články