Tvůrci Kingdom Come vydali update alfa verze s alchymistickou minihrou a novým questem
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Kingdom Come vydali update alfa verze s alchymistickou minihrou a novým questem

20. 12. 2014 11:19 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Na začátku prosince Dan Vávra v devátém videoupdatu o vývoji RPG Kingdom Come tvrdil, že další alfa verze s alchymistickou minihrou musí vyjít 17. prosince, jinak všichni kolegové odjedou na dovolenou a vydání se posune na leden. Ale nakonec fanoušci tři týdny čekat nemusí, i když update nevyšel 17. prosince, nýbrž v noci z 19. na 20. prosince. Když se tedy přihlásíte na Steam účet, kde máte Kingdom Come aktivovanou, automaticky se začne stahovat přes dva GB velký update, který do hry přidává nejenom nový quest z Danovy hlavy, ale v prvé řadě základní verzi alchymistické nebo spíše bylinkářské minihry.

Základy bylinkářské minihry představil před několika dny v krátkém videoupdatu její autor Jakub Guman. Tvůrci z Warhorse dlouhodobě zdůrazňují, že se snaží dosáhnout maximální míry realismu ve všech ohledech, což platí i pro míchání bylin a následné vytváření lektvarů s různým účinkem. V minihře tedy hráče čekají skutečné byliny s doložitelnými účinky, které ale na druhou stranu při smíchání do výsledných lektvarů fungují typicky videoherně – zvyšují výdrž či vitalitu a tak dále. Vyzkoušejte minihru sami a uvidíte, ale je nutné upozornit, že jde o základní verzi s omezenými možnostmi, které hodlají tvůrci dále rozšiřovat. Určitě si ale nenechte ujít jeden nový quest.

zdroj: YouTube.com

Vývojáři z Warhorse zatím neoznámili termín vydání ani obsah dalšího alfa updatu, stejně jako si prozatím nestanovili další cíle = jaký prvek či mechanismus do hry přidají, když od hráčů „vyberou“ určitou sumu peněz. Naposledy tak tvůrci slíbili do hry přidat historický kodex, když vybrali od hráčů skoro 2,2 milionů dolarů. Nyní se namísto přidávání dalších cílů soustředí na vývoj toho, co už slíbili, i když na fórech hry rozjeli s fanoušky debatu o možnosti implementovat do hry pohled z třetí osoby jako jeden z dodatečných cílů.

kingdom come zdroj: tisková zpráva

Další informace o českém RPG Kingdom Come najdete na homepage, kde si hru můžete již nyní zakoupit a podpořit tím další vývoj. Aktuální informace ale hledejte spíš na FB stránkách Kingdom Come.

Nejnovější články