Od Mafia III čekejte příběhově spíše 60. či 70. léta
zdroj: tisková zpráva

Od Mafia III čekejte příběhově spíše 60. či 70. léta

28. 7. 2015 14:24 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Ze spekulací se stává jistota. Na Twitteru 2K UK bylo oficiálně oznámeno, že příští týden, přesněji řečeno ve středu 5. srpna bude na Gamescomu představena Mafia III. Podle prvního artworku, který hru doprovází je nyní už jasné, že nás nečeká návrat k „romantickému“ mafiánství ve stylu předchozích her, ale výlet trochu blíže k současnosti. Automobily jsou zde modernější a účes ženy připomíná afro, takže od boku bych střelil 60. či 70. léta.

Jsem si celkem jistý, že někdo dokáže přesněji identifikovat éru, do které spadají vozy, ale to už nechám na onom neznámém. Pro mne je spíše důležité, že se 2K rozhodli trochu změnit prostředí a hru posunout dál. Otázkou je, jak vše bude fungovat v jiném, než všem notoricky známém „kmotrovském“ prostředí, ale kdo nic nezkusí, nic také nezjistí.

Když se podíváme na oficiální stránky, další informace můžeme vyčíst z patičky stránky. Kupříkladu je zde stále uvedena 2K Czech, byť jen v kontextu copyrightu loga. Hru už s jistotou vytváří studio Hangar 13, o kterém už se spekulovalo, že jejich chystanou tříáčkovou hrou, na níž pracují, je právě třetí Mafia. Psali jsme o tom v tomto článku, kde dabér Vita Scallety naznačoval, že se chystá nějaké to oznámení.

Je otázka, zda jen drobet v daném tweetu nepřeháněl, zda se to nedozvěděl jen zákulisní šeptandou a nebo zda se zde Vito vrátí v už poněkud starší podobě. Vyčkejme ovšem na příští týden, to už bude vše jasné, do té doby můžeme do aleluja spekulovat.

Nejnovější články