Oznámení Borderlands 2 s prvními detaily
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Borderlands 2 s prvními detaily

3. 8. 2011 14:26 | Novinky | autor: Petr Poláček |

To bylo rychlé, rychlejší než se čekalo. Po včerejším náznaku možného brzkého oznámení Borderlands 2 dnes hra byla oficiálně představena s tím, že první detaily vytrubuje do světa, jako obvykle, magazín Game Informer a oficiální stránka. Hru na vlastní oči si budete (a my také) moci prohlédnout v polovině srpna na herní výstavě Gamescom v německém Kolíně nad Rýnem. Několik střípků prvních informací už ale prozrazuje právě Game Informer a tisková zpráva, pojďme si to shrnout.

Borderlands 2 vyjde na PC, PS3 a X360 v průběhu dalšího účetního roku 2k Games, což znamená někdy mezi 1. dubnem 2012 a 31. březnem 2013. Hra naváže na úspěšný první díl konceptem kooperativní střílečky až pro čtyři hráče, na scénu však přivede zbrusu nové postavy, zbraně, vybavení, druhy nepřátel, prostředí i schopnosti.

Dle GI budou ale nepůjde jen o množstevní update: prostředí doposud neprozkoumaných oblastí Pandory má být mnohem různorodější, nepřátelé tužší a chytřejší, ale hlavně na hráče čeká přepracovaný systém misí, který dokáže vyprávět zajímavější příběh, než jednička. To je prozatím vše, další informace očekávejte co nevidět. Co byste od hry chtěli, už jsme probírali pod včerejším článkem, klidně v tom ale můžete pokračovat i v nové diskusi.

Nejnovější články