Nové epizody The Walking Dead projdete tentokrát s Michonne
zdroj: tisková zpráva

Nové epizody The Walking Dead projdete tentokrát s Michonne

16. 6. 2015 16:15 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Znalci původního komiksu i televizní předlohy jistě při přečtení nadpisu pookřáli – jméno Michonne totiž v sérii The Walking Dead neslaví debut, naopak. Michonne umí světem The Walking Dead proplouvat s netušenou grácií, jíž podtrhuje její um s katanou a několikero netradičních a již delší dobu umrlých mazlíčků. Michonne se s tím zkrátka nepáře a hráči spolu s ní dostanou do rukou také páreček ochočených a do řetězů zkrocených zombivců. The Walking Dead: Michonne ale nebude klasickou novou sezónou – Telltale tentokrát nabídne zhruba poloviční délku ve formě tří epizod. To by samo o sobě příliš nevadilo, horší však je, že to v současné době zavání samostatně nehratelným datadiskem.

Pro spuštění The Walking Dead: Michonne totiž Telltale Games upozorňují na nutnost vlastnit alespoň první epizodu druhé sezóny. Samozřejmostí je pak vydání na celou řadu platforem – zatím víme o Xboxu One, Xboxu 360, PlayStationu 4, PS3, PC, iOS, a o Androidu.

Příběh samostatně nehratelného přídavku pak nabídne vyprávění o tom, co Michonne vyváděla mezi 126. a 139. dílem komiksové předlohy, kdy se vytratila čtenářům z dohledu. K výběru právě této hlavní hrdinky pak dle tvůrců došlo proto, že její charakter věrně odráží ducha celé série – Michonne je sice navenek chladná i krutá, tam uvnitř se však neustále ukrývá člověk, který by rád z tohoto světa unikl a zároveň i člověka, který oplývá nezlomnou silou.

Nejnovější články