The Walking Dead: Season 2 - Episode 1: All That Remains
Věková dostupnost

The Walking Dead: Season 2 - Episode 1: All That Remains

Články

Další epizoda druhé řady Walking Dead vyjde 4. března

První epizoda druhé řady The Walking Dead si od Miloše vysloužila solidní sedmičku s doprovodným konstatováním o pozvolném startu řady. Jak však naznačuje trailer na díl druhý, leccos by se v putování Clementine mohlo změnit. Na každý pád se můžeme těšit na minimálně jeden nový hlas z filmového plátna, který rozmluví postavu ve hře.

The Walking Dead láká trailerem na druhou sezónu

Telltale se s loňskou adventurní sérií The Walking Dead posunuli na novou úroveň a chtějí se tam minimálně udržet, ne-li ji překročit. K tomu jim může dopomoct Gearbox nebo Game of Thrones, ale ještě předtím se dočkáme pokračování The Walking Dead. Druhá sezóna se rozjede první epizodou All That Remains už příští týden a vývojáři proto přispěchali s plnohodnotným trailerem. V hlavní roli uvidíte na záběrech videa, podobně jako v samotné druhé sezóně, Clementine.

První epizoda druhé série Walking Dead vyjde příští týden

Tvůrci z Telltale možná v této chvíli se smutným obličejem snáší výtky od hráčů za zpoždění druhé epizody Wolf Among Us a snad i přemýšlí, proč oznámili další dvě nové série (Hra o trůny a Příběhy z Borderlands) tak brzy, když mají další dvě rozjeté. Mějme však s nimi trošku soucitu, něco konkrétního přeci jenom hráčům už brzy nabídnou. První epizoda druhé série The Walking Dead totiž vyjde 17. prosince, jak naznačuje předobjednávka na Steamu.

Druhá epizoda Wolf Among Us vyjde až v příštím roce

Telltale Games nezahálí, co do přípravy více her najednou (kromě druhé řady Walking Dead nyní oznámili přípravu Hry o trůny a Borderlands), ale co se týče vydávání epizod pro běžící „herní série“, už to není úplně ideální. Pokud jste propadli malebnému a uhrančivému světu The Wolf Among Us, asi vás nepotěší potvrzení, že další epizoda vyjde až po svátcích, čili doufejme, že během ledna.

V 2. sezóně Walking Dead si zahrajete za Clementine, první epizoda vyjde do Vánoc

Slíbené oznámení druhé sezóny epizodické adventurní série The Waking Dead dnes přišlo s prvními obrázky, trailerem (najdete v článku) a základní informací o zápletce. Druhá sezóna naváže na příběh holčiny Clementine, za kterou si v následujících pěti epizodách zahrajete. První epizoda vyjde na PC, Mac, iOS, PS3, PSV a X360 ještě před Vánoci s tím, že další čtyři kousky budou vycházet postupně ve čtyř až šestitýdenních intervalech.

Bleskovky

  • 4. 8. 2022 - Oslavte 10. narozeniny The Walking Dead s bundlem her

  • 28. 12. 2015 - Xbox Store nabízí zlatým členům kompilaci sérií The Walking Dead Season 1, The Walking Dead Season 2, The Wolf Among Us, Tales from the Borderlands a Game of Thrones za pouhých 36,3$ (původně 110$).

  • 30. 10. 2015 - Podle rychle smazaného oznámení německého obchodu bol.com obdrží v listopadu členové PS Plus programu hry The Walking Dead: Season 2 a Magicka 2.

  • 17. 4. 2014 - První dvě epizody PSV verze The Walking Dead: Season Two vyjdou 23. dubna.

  • 3. 4. 2014 - Hned několik obchodů zařadilo do své nabídky GOTY edici a druhou sezónu hry The Walking Dead pro Xbox One.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
27. prosince 2013
Recenze