Modern Warfare 3 se bude odehrávat v Čechách?
zdroj: tisková zpráva

Modern Warfare 3 se bude odehrávat v Čechách?

13. 5. 2011 17:51 | Novinky | autor: levis |

Update (17:35): Další vlna informací o Modern Warfare 3 obsahuje kompletní výčet lokací, mezi nimiž se vyjma Indie, Ruska, Sierry Leone nebo Somálska objeví také Praha a nějaký nejmenovaný "hrad v České Republice", uvedlo Kotaku. Dále se podíváte do Hamburgu, Paříže, Berlína nebo Washingtonu. Do Čech byste měli zavítat ve 2. polovině kampaně, protože právě v českém pohoří si jedno ze svých sídel zřídil ultranacionalista Makarov. Nejprve budete v roli vojáka Frosta svědky toho, jak Makarov absolvuje schůzku v pražském hotelu, načež v českých horách zjistíte, že Makarovovi se podařilo zajmout ruského prezidenta a snaží se z něj dostat kódy nutné k odpálení jaderných zbraní. Makarov bude již na začátku hry usilovat o zajmutí prezidentovy dcery a v Čechách konečně zjistí, kde se prezidentova dcera skrývá. Následující misi proto absolvujete v Berlíně a pokusíte se tu zabránit únosu. Kompletní přepis příběhu, pokud si jej tedy chcete zkazit od začátku až do konce, hledejte na stránkách Kotaku.

Podle informací Kotaku bude Modern Warfare 3 obsahovat až dvacet multiplayerových map, byť některé z nich ještě mohou být odebrány nebo prodávány až později jako stažitelné přídavky. V survivalových mapách budete čelit sílícím vlnám nepřátel, zatímco ty příběhové si budou zachovávat stejnou strukturu jako ve druhém dílu. Survivalové módy se jmenují Carbon, Dome, Radar, Seatown a Village, zatímco ty příběhové Civilian Rescue, Flood the Market, Invisible Threat, Little Bro's, Out of Africa, No Fly Zone a Wing Man. A teď názvy samotných map, neděste se jejich počtu: Alpha, Alps, Bootleg, Bravo, Brooklyn, Carbon, Coast, Dome, Exchange, Hardhat, Interchange, Lambeth, Meteora, Mogadishu, Paris, Plaza 2, Radar, Seatown, Underground a Village. Podívejte se do galerie obrázků, kde přibylo skoro třicet screenshotů, renderů a artworků. Po rozkliku najdete v článku krom dalších informací i audioprezentaci, která byla vytvořena kvůli prezentaci hry na letošní E3.

Původní text: Kotaku dnes z vlastních zdrojů přineslo další várku informací (první přišla v úterý) o Call of Duty: Modern Warfare 3. Hra by měla vyjít 8. listopadu a vzít vás do bitev odehrávajících se po celém světě včetně New Yorku, Paříže a Londýna. Nový díl hry má vizuálně změnit vnímání světa Call of Duty, přinést exotická prostředí a mimo jiné uzavřít příběhové linky všech postav z předchozích dílů. Samotná hra začne těsně po otevřeném konci Modern Warfare 2 a postupně vás nechá vystřídat role ruského agenta, amerického člena jednotek SAS, tankisty a střelce z AC-130. Celkově má Modern Warfare 3 obsáhnout zhruba patnáct misí - prý začne ruskou invazí na Manhattan a skončí finální bitvou v Dubaji.

zdroj: Archiv

V rámci kampaně se setkáte také s dvěma novými postavami přezdívanými Frost a Sandman. Redaktoři Kotaku mají za to, že půjde o budoucí hrdiny dalších dílů série. Klíčovou součástí hry bude samozřejmě multiplayer se spoustou map a dvěma Spec Ops módy nazvanými Survival a Mission. Mějme ale na paměti, že jak tyto informace, tak níže uvedené obrázky pochází z neověřených zdrojů a skutečně může jít jen o nějaké důmyslné haló. Modern Warfare 3 bude oznámeno nejpozději na letošní E3.

Nejnovější články