Chrome 2 obrázky a podrobnosti
zdroj: tisková zpráva

Chrome 2 obrázky a podrobnosti

11. 5. 2006 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Další futuristickou FPS, která byla představena na E3, je Chrome 2.

Polský Techland navázal na březnové oznámení a nakrmil hladovou veřejnost premiérovou sadou screenshotů i bližšími informacemi o této hře z daleké budoucnosti. Technologie již pokročily natolik, že dovedou kompletně změnit lidské tělo, což bude právě případ vašeho hrdiny. Je sice už po smrti, ale jeho vědomí a vzpomínky mohou být snadno přeneseny do nového těla. Jenže není to zadarmo. Za takovou drobnou službičku musí pět let sloužit jako námezdní žoldák během korporátních válek.

Jste lákáni na neuvěritelně obrovský, živý a interaktivní herní svět, který se prý svou rozlehlostí může směle rovnat s jakoukoli MMORPG, poskytující různé cesty k splnění cíle. Budete ho brázdit s přibližně deseti vehikly, jezdícími na kolech, létajícími ve vzduchu nebo chodícími po svých. To je případ gigantických mechů, vyžadujících po hráči odlišný styl boje. Šiknou se proti nepřátelům, kteří mají svou taktiku přizpůsobovat vašemu chování a s kterými vám čas od času pomohou spojenci.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tak jako v jedničce z roku 2003 dostanete i v Chrome 2 k dispozici šikovné kybernetické technologie a zejména fyziognomické implantáty pro chvilkové zlepšení nějaké dovednosti postupně se vyvíjející postavy, čili takový příklon k RPG. Už méně běžný je slib o stovkách zbraní s individuálními parametry, čímž se nejspíš myslí možnost jejich upgradování nebo vlastnoručního sestavení z dílů. Hru na PC, podporující singleplayer i multiplayer až pro 64 lidí, bude pohánět přímo pro ní vyvinutý Chrome 2007 engine, ale termín vydání dosud nebyl upřesněn.
zdroj: GameStar, GameSpot

jd

Nejnovější články