Might & Magic Heroes VII

Might & Magic Heroes VII

Články

Nový patch pro Heroes VII upraví vzhled map, zlepší optimalizaci a zkrátí nahrávací časy

Zářijové vydání Might & Magic Heroes VII je sice za námi, ale naštěstí to neznamená, že by vývojáři ze studia Limbic Entertainment dávali od svého díla ruce pryč. Naopak. Jak vyplývá z příspěvku na oficiálním blogu hry, tak svůj titul plánují podporovat i nadále, navíc v co maximální možné míře podle přání komunity, jejichž seznam je pořádně dlouhý. Pojďme se tedy podívat, co hráče v blízké budoucnosti čeká za změny.

Vyhlášení výherců soutěže o pět originálek a trička Might & Magic Heroes VII

Prozřetelní fanoušci série Might & Magic si Heroes VII spíš nepředobjednali, protože po zkušenostech s minulými díly tušili, že bude nějaký pátek trvat než tvůrci z Limbic hru odladí. A měli pravdu. Pokud do této skupiny hráčů patříte, mohli jste si výdaje spojené s nákupem hry odpustit úplně – stačilo se zapojit do naší soutěže o pět originálek Might & Magic Heroes VII a doplňkové předměty, a mít trošku štěstí. A my už víme, kdo to štěstí měl.

LEVEL 257 pojednává o psancích a hrdinech

Přesně po měsíci se na stáncích, v supermarketech, v obchodech JRC/Brloh, ale i v elektronických distribucích Publero a Floowie objevilo nové číslo herního magazínu LEVEL. Obálka sice navozuje atmosféru návratu populární série strategických RPG her Heroes of Might & Magic, uvnitř časopisu toho ale najdete mnohem víc. 

GamesPlay: hrajeme Might & Magic Heroes VII s Radkem Friedrichem

Zcela podle očekávání vzbuzuje Might & Magic Heroes VII nejednu neshodu mezi hráči. Jedni jsou rádi, že hra v moderním kabátku prezentuje spíše klasickou hratelnost, druhým přijde, že to s klasickou hratelností série nemá mnoho společného, třetí láteří na bugy, čtvrtí žádné zásadní bugy nevidí... Je to jako vždycky, když vyjde nový díl Heroes, protože série je zejména v našich končinách nesmírně populární. Láďovy se sedmička docela líbila, ale přiznal jí i řadu nedostatků. A jak hru vidí Radek Friedrich, na to se podívejte sami v následujícím gamesplayi.

Nový díl herního pořadu Games TV mapuje vývoj série Heroes of Might & Magic

Staré dobré Heroesy, kdo by je nemiloval! Světlo herního světa už spatřil sedmý díl (čtěte textovou recenzi), což je ideální příležitost se v herním pořadu Games TV ohlédnout za historií celé série. Uhodnete, které pokračování vyhlásil Lukáš Grygar za vůbec nejlepší?

Vychází Might & Magic Heroes VII, díl co se pokusí z pevných disků fanoušků vymazat trojku

Might & Magic Heroes VII, neboli též Heroes of Might & Magic III 3D, jak se klidně může hře přezdívat, dnes vychází, což tvůrci z Limbic a Ubisoft připomínají tradičním videem, které semlelo všechno od bleskové prezentace zápletky, přes letmé záběry z bojiště, až po z kontextu vytrženou pochvalnou charakteristiku hry od kolegů z různých webů a magazínů po celém světě. Takže hádáte správně, že místem na Games.cz neplýtvám kvůli videu, nýbrž kvůli informaci, jak to vlastně bude s recenzí Heroes VII. Ale klidně se na video podívejte, v tom vám bránit nehodlám...

DLC

Might & Magic Heroes VII: Trial by Fire
Might & Magic Heroes VII: Trial by Fire
Strategie
PC
2. červen 2016
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
11. října 2015
Recenze