Jagged Alliance: Back in Action

Jagged Alliance: Back in Action

Články

Jagged Alliance: Flashback se vrátí ke kořenům série

Vývojáři z dánského týmu Full Control se, se zapojením poměrně velkého podílu náhody, dostali k tvorbě nové Space Hulky hry, čímž ovšem své tažení za oživením kdysi populárních značek, a hlavně dosti oldschoolových herních projektů, neukončili. Další na řadě pro ně byla možnost oživit sérii Jagged Alliance, k čemuž na základě nedávno oznámené dohody s německou firmou bitComposer dostali šanci. Rozhodli se chytit ji za pačesy a prvním projevem jejich snahy bude Kickstarter kampaň na projekt Jagged Alliance: Flashback, jehož účelem je nabídnout fanouškům série přesně takový JA titul, který si přejí.

Dánové z Full Control budou dělat nové Jagged Alliance

Značka, která sympaticky zatrvzele odmítá zemřít a vrací se. I tak by se mohla charakterizovat kultovní tahová taktická strategie Jagged Alliance, která pro změnu nachází nového tvůrce. BitComposer se totiž dohodl s nezávislým dánským studiem Full Control na tvorbě další hry z této série. Ta prošla v roce 2010 rebootem jménem Jagged Alliance: Back in Action, který má na kontě právě bitComposer.

V létě vyjde add-on k Jagged Alliance: Back in Action

Pokud vám sedla nová koncepce staré klasiky jménem Jagged Alliance: Back in Action, určitě...

Vyšlo demo Jagged Alliance: Back in Action, vyzkoušíte ho?

Řada z vás letošního Valentýna asi prožije ve společnost demoverze Mass Effect 3, ale najdou...

Video z remaku Jagged Alliance 2 láká zpět do akce

Zpět do akce vás pokus o remake Jagged Alliance 2 od Němců z Coreplay zavolá už 9. února, a abyste šli do boje připraveni, můžete studovat herní principy skrze následující video. Přes 6 minut záběrů přímo ze hry ukazuje, že se bude nová JA2 od klasických titulů lišit. Už mnohokrát jste v diskusích pod články o této hře zmiňovali absenci fog of war, což je poměrně zásadní změna, pokud si dobře pamatuju (hrál jsem jenom jedničku). Nepřátele vidíte, víte dokonce, kolik jich je, takže odpadá moment napětí z průzkumu lokace, opatrného objevování nepřátel atd.

Jagged Alliance: Back in Action dorazí v únoru

Dnešek má, kromě pro pověrčivé zlověstného data, nádech nostalgie. Napomáhá tomu třeba i...
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
21. února 2012
Recenze