Hard Reset Redux

Hard Reset Redux

Články

Připravte si kyberkatanu, vyšla Redux verze kyberpunkové střílečky Hard Reset

Jak vývojáři z Flying Wild Hog v lednu oznámili, tak také učinili a vylepšená verze kyberpunkové střílečky Hard Reset Redux se dnes dostala na pulty obchodů. Nabízí vedle hezčí grafiky také nový obsah a to konkrétně ve formě nepřátel a zbraně s všeříkajícím názvem Cyber-Katana. Vylepšenou verzi hry seženete jak na PC, tak na PlayStationu 4 a Xboxu One. Jen v případě PS4 by měla být hra dostupná v celé Evropě až 8. června.

Podívejte se na vylepšenou Redux verzi střílečky Hard Reset ve čtvrthodinovém videu

Avizované datum vydání Hard Reset Redux se mění z vágního „již brzy“ na 3. června. Pokud byste snad tuto střílečku nepamatovali (čtěte naši recenzi) a potřebovali si oživit její herní prvky, nové čtvrthodinové video vám v rozpomínání pomůže. Jde o čistokrevnou akci, ve které hraje prim prst na spoušti a přímočarý úrovní vpřed. 

Remaster kyberpunkové střílečky Hard Reset nabídne hezčí grafiku a nový obsah

Polský tým Flying Wild Hog (např. Shadow Warrior) svou střílečkou Hard Reset z roku 2011 hráče rozhodně neurazil (7/10 v naší recenzi) a podobný výsledek lze čekat i po vydání chystaného remasteru Hard Reset Redux. Vyjde ve verzích pro PS4, Xbox One i PC a nabídne kromě vylepšené grafiky i nové zbraně, nepřátele a celkově učesanější hratelnost, což by mohlo oslovit i hráče, kteří původní verzi na PC hráli.

Bleskovky

  • 1. 4. 2016 - Hard Reset Redux poběží na PS4 i Xbox One v rozlišení 1080p při 60fps, podpora DirectX 12 není v plánu.