Full Throttle Remastered
Věková dostupnost

Full Throttle Remastered

Články

To nejlepší z Games.cz - Nejen mikrotransakce a loot boxy

Herní průmysl jako by se na posledních pár dnů zastavil a neřešil nic jiného, než PR fiasko kolem Star Wars: Battlefront II. EA se tentokrát rozhodla dráždit hada bosou nohou a balanc hry, konkrétně dopadu mikrotransakcí, loot boxů, kartiček a vůbec systému progrese na hru změnila těsně před vydáním několikrát. A to ne zrovna málo. Hráči jí to dali a stále dávají pořádně sežrat, ale to neznamená, že by se nedělo nic jiného. Pomalu se nám připomíná Far Cry 5, tvůrci kouzelné Journey představují novinku Sky a o slovo se hlásí i Kingdom Come. Zkrátka a dobře je co číst a co koukat, takže vzhůru do toho.

Motorkářská adventura Full Throttle Remastered vyjde 16. dubna

Mohu sice Tim Schaferovi sáhodlouze spílat za Kickstarter vymknutý z kloubů v podobě Broken Age, ale faktem je, že si stačí vzpomenout na vynikající Full Throttle a je mu (skoro) vše odpuštěno. A to skoro by mohlo zmizet 16. dubna, protože vyjde Full Throttle Remastered a pokud se nic nepokazí, budu se moct zase vrhnout do příběhu šéfa motorkářského gangu Bena Throttlea.

Hand of Fate 2, Full Throttle, Rain World - podívejte se na indie trailery z PlayStation Experience

Včera jsme si shrnuli všechny trailery z víkendové PlayStation Experience (a že jich bylo), teď přišla řada na nezávislé tituly, kterých také nebylo málo a připomněly se celou řadou videí. Několik z nich připomnělo svou existenci a pár dalších o ní vůbec publikum zpravilo.

Double Fine ukázali remaster Day of the Tentacle a oznámili remaster Full Throttle i Psychonauts hru PlayStation VR

Double Fine v čele s Timem Schaferem během PlayStation Experience představili nebo předvedli hned několik projektů. Jedním z nich je i adventura Day of the Tentacle Remastered, která pro PS4 a PS Vita (ale i PC a Mac) vyjde v prvních měsících příštího roku, a první trailer tuhle klasiku ukazuje poprvé v pohybu.

ORIGINÁL

Full Throttle
Full Throttle
Adventura
PC
30. duben 1995
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
15. listopadu 2017
Recenze