The Last Guardian vyjde po devíti letech vývoje a odkladů letos v říjnu
zdroj: tisková zpráva

The Last Guardian vyjde po devíti letech vývoje a odkladů letos v říjnu

15. 6. 2016 9:30 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Během tiskové konference Sony na E3 se konečně objevilo konkrétní datum vydání The Last Guardian. Vzhledem k tomu, že tenhle projekt, původně vyvíjený pro PS3, byl málem zrušený, šlo o skoro zázrak a pro ty, kteří se na hru těší devět let jistě o dojemný moment. V novém traileru jste si tak mohli přečíst, že hra vyjde na PS4 25. října.

Pro mnohé hráče tak bylo oznámení data jednou z největších událostí konference Sony, avšak ani prezentovaný trailer nemusí stát stranou, i když mnoho nového nepředvedl. Ve dvou minutách záběrů lze spatřit nové záběry ze hry a spolu s nimi například i několik úchvatných scenérií. Nechybí ani pohled na nepřátele, před kterými se drobný hlavní hrdina může akorát tak krčit a utíkat.

Vytušit lze i přítomnost environmentálních hádanek a možný souboj dvou obřích ochránců, k nimž patří i ústřední monstrum Trico. Více toho zatím ale nevytušíme ani ze samotné prezentace hry, ani z traileru, což tvůrci zdůvodňují snahou ukrýt detaily příběhu před zbytečným prozrazením.

zdroj: Archiv

Nejnovější články