Horizon Zero Dawn, Nioh, Knack 2 - sledujte trailery z PlayStation Experience 2016
zdroj: tisková zpráva

Horizon Zero Dawn, Nioh, Knack 2 - sledujte trailery z PlayStation Experience 2016

5. 12. 2016 14:54 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Víkendová akce PlayStation Experience byla velmi štědrá co do nových videí s již oznámeným hrám. Ať už jde o očekávané pecky jako Horizon Zero Dawn, samurajská Nioh a nebo potichu vydaná free-to-play akce Let it Die, sledováním všech videí můžete strávit pár desítek minut. Abyste je nemuseli složitě vyhledávat po jednom, najdete je v našem článku pěkně pohromadě.

Upoutávka na Horizon Zero Dawn ničím výjimečným nepřekvapí. Krátké shrnutí toho, že se s Aloy stanete lovcem i kořistí ve světě robotických zvířat doplňuje pár pěkných obrázků, z nichž asi nejvíce vystupuje pasáž ze sytě zelené džungle, jíž jsme jako prostředí ještě neviděli. Hra vyjde 1. března 2017.

zdroj: Archiv

Jestli vás na zítřejší vydání The Last Guardian nenaladí tenhle trailer, tak už asi žádný neuspěje. Trochu podpásové záběry na roztomilého Trica se tu kombinují s náznaky širší zápletky, ale všemu dominuje především vztah ústřední dvojice. Hra vychází zítra 6. prosince.

zdroj: Archiv

Že by se konečně vrátil styl starého dobrého Ace Combatu? Tedy příběhová kampaň, která do jednotlivých misí zapojuje takřka hollywoodské zvraty a máte pocit, že děláte víc než jen sestřelování anonymních protivníků. Létající pevnosti, letecká esa, která vás přes vysílačku provokují, padouši i hrdinové. Ace Combat 7 zatím vypadá, že by se mohl vrátit do zajetých kolejí. Nový trailer ukazuje i speciální mód pro PS VR, ale hra samotná není primárně určená pro virtuální realitu. 

zdroj: Archiv

Persona 5 byla sice odsunutá na 4. dubna, ale jako náplast slouží fakt, že kromě angličtiny, jíž slyšíte v traileru, si budete moci zapnout i japonský dabing. Trailer představuje některé hlavní hrdiny a lehce temnější ladění, než měl předchozí díl. Jinak se dá čekat to, co všichni fanoušci série znají – sbírání person, kombinování soubojů s RPG částí ve škole a vedlejší činnosti.

zdroj: Archiv

Povedený bojovkový mix dvou vesmírů se vrací s Marvel vs Capcom: Infinite, která byla oficiálně oznámená právě tímto trailerem. V něm se bohužel ukáže jen Ryu, Megaman, Iron Man a Captain Marvel, ale dodatečně byli  potvrzeni i Captain America (což asi nikoho nepřekvapí) a Morrigan. Trailer doplňuje i krátké video se záběry z hraní, které najdete pod ním. Hra vyjde v příštím roce, ale víc už o ní nevíme.

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

Na PlayStation Experience samozřejmě nemohl chybět ani zástupce závodní stáje Sony, tedy Gran Turismo Sport. Polyphony Digital se vytasili s vizuálně povedenou upoutávkou, ale dodatečné informace z videa nečekejte. Se hrou se stále počítá rámcově na příští rok.

zdroj: Archiv

To, že Yakuza 6 vyjde začátkem roku 2018 opět v anglické lokalizaci je pro všechny fanoušky jistě skvělá zpráva. Stejně tak ale potěší, že se první díl z PS2 dočká remaku pro PlayStation 4. Pokud jste do série naskočili později a nebo o tom uvažujete a bojíte se, že se nebudete orientovat v celém složitém příběhu kolem Kazumy Kirjú, tohle je řešení pro vás. Nejde o remaster, hra byla kompletně přepracovaná, takže se těšte na 1080p a 60 FPS. Veškeré dialogy byly znovu nadabovány původním týmem. Soubojový systém pak bude stejný jako v moderní verzi z Yakuza 0. Remake Yakuza Kiwami vyjde koncem roku 2017.

zdroj: Archiv

Povedená logická hra Lara Croft GO, která původně zabodovala na mobilech vyšla i na PlayStation 4 a PlayStation Vita. Jde o další povedený kousek z GO série od Square Enixu, což si i můžete přečíst v naší recenzi a vzhledem ke svému stylu hratelnosti se určitě neztratí ani na velké konzoli, ani na handheldu.

zdroj: Archiv

Pro je jednou z nejočekávanějších her příštího roku RPG akce Nioh, která se odehrává ve středověkém Japonsku, ovšem notně okořeněném mytologií. O tom vás přesvědčí i nový trailer, v němž se to démony, bossy, minibossy i malými potvorami, které vás ale dokáží stejně spolehlivě zabít, jen hemží. Alfa demo se vyznačovalo hratelností, která v sobě kombinuje hratelnost Onimushy a Dark Souls, ovšem se specifickými prvky, které možnosti boje mnohem víc rozšiřují. Hra vyjde 7. února.

zdroj: Archiv

Fanoušci JRPG byli nadšení z prvního Ni No Kuni a tak se jistě těší i na druhý díl Ni No Kuni II: Revenant Kingdom. Nový trailer spíše jen připomíná existenci hry a potvrzuje, že vyjde v příštím roce.

zdroj: Archiv

Pro někoho možná překvapivě byl představený i titul Knack 2, jehož první díl nepatřil mezi ty nejlepší hry, s nimiž tehdy nová PS4 vyrazila do boje. Ačkoliv tehdy na hře pracoval mark Cerny, který měl spoustu zkušeností, možná se do projektu zamiloval až příliš na to, aby viděl jeho slabiny. Snad je napraví druhý díl, kde jsou vidět náznaky kooperace a samozřejmě základní mechanika, kdy na sebe hlavní hrdina nabírá nové a nové kusy prostředí, čímž se zvětšuje a stává silnějším. Což se ne vždy musí hodit.

zdroj: Archiv

Tvůrci Bayonetty z Platinum Games vydají svou akci Nier: Automata 7. března, což by mohlo potěšit všechny příznivce akčních her. V krátkém, ale povedeném trailer se předvádí dynamický styl akce v otevřenějších arénách, plus i náznaky příběhu.

zdroj: Archiv

Bez velkých fanfár vyšla free-to-play akce od Sudy51 Let it Die, která by měla stát na konfrontaci hráčů, širokých možnostech úpravy postav a konceptu, který nemá daleko k Běžícímu muži.

zdroj: Archiv

O traileru na The Last of Us: Part II jsme už psali v tomto článku.

zdroj: Archiv

Nové upoutávce na Death Stranding od Hidea Kojimy jsme psali více zde.

zdroj: Archiv

Nepřehlédněte ani oznámení nového dílu Uncharted: The Lost Legacy, tentokrát už bez Nathana Drakea.

zdroj: Archiv

Nejnovější články