MMO Neverwinter vyjde za dva týdny, představuje první expanze
zdroj: tisková zpráva

MMO Neverwinter vyjde za dva týdny, představuje první expanze

6. 6. 2013 18:38 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Free-to-play MMORPG Neverwinter funguje v otevřené bětě od 30. dubna a nyní se blíží slavnostnímu spuštění ostré verze. Dojde k tomu 20. června a v tento den vyjde i trpasličí město Gauntlgrym - jde o endgame oblast, která nabídne PvE pro hráče na šedesátém levelu a PvP pro veterány, kteří si chtějí vzájemně rozbíjet ústa, což je často pekelně zábavný vrchol MMORPG. Kdyby vás Gauntlgrym zajímal, virtuální výlet najdete na záběrech videa uvnitř článku.

Kromě těchto informací tvůrci z Cryptic Studios ohlásili první samostatnou expanzi. Ponese název Fury of the Feywild a měla by být k dispozici zdarma někdy v průběhu léta. Dějově v ní půjde o útok fomorianských obrů na elfí město Sharandar. Na oficiálních stránkách zatím mnoho o tomhle datadisku nenajdete.

Dodejme, že základem free-to-play modelu Neverwinter je neomezený přístup všech hráčů do všech koutů světa, takže žádné zóny jen pro ty, kteří platí. My vám přineseme sérii článků z tohoto nadějně vyhlížející MMO a samozřejmě recenzi ostré verze.

...

Nejnovější články