Forza Horizon 3 v prvním DLC vymění Austrálii za zmrzlé alpské pohoří
zdroj: tisková zpráva

Forza Horizon 3 v prvním DLC vymění Austrálii za zmrzlé alpské pohoří

30. 11. 2016 16:34 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Forza Horizon 3 před dvěma měsíci vypustila svou flotilu aut a bugin na vyprahlou půdu Austrálie a Honza si velmi pochvaloval, jak tenhle simulátor pouštního předjíždění dopadl. Pokud s jeho hodnocením souhlasíte a nemůžete se dočkat dvou plánovaných rozšíření, měli byste se připravit na pořádný teplotní šok. První DLC jménem Blizzard Mountain vás totiž zavede do zasněžené ledové pustiny.

Mezi tyčícími se štíty, zapadlými průsmyky a ledovými splazy dojde k soutěži o „Krále hory“. Ta se skládá z více než 50 událostí a výzev, k jejichž splnění budete kromě výborných řidičských schopností potřebovat taky poctivé zimní pneumatiky. Zvlášť pokud se vydáte závodit na místní specialitu – obří zamrzlé jezero.

V průzkumu divokého, nepřátelského prostředí vám napomůžou i nová vozidla, mezi nimiž najdete jak elegantní sporťáky (třeba Ford GYMKHANA 9), tak odolné off-roady (například Ford F-100 Flareside Abatti Racing), a dokonce i konceptuální, dosud nevyráběné vozidlo Nissan Titan Warrior. Jen pozor, ať se s nimi nezřítíte do některého z všudypřítomných srázů. Forza Horizon 3: Blizzard Mountain vychází 13. prosince.  

zdroj: Archiv

Nejnovější články