Best of 2015: čtenářská volba hry roku
zdroj: tisková zpráva

Best of 2015: čtenářská volba hry roku

26. 2. 2016 17:37 | Z redakce | autor: Redakce Games.cz |

První momenty roku 2016 už máme za sebou a můžeme se společně ohlédnout za rokem 2015 a hrami, které jsme loni všichni hráli a nejvíce nás oslovily. V následujících dnech vám tedy v sérii Best of 2015 článků nabídneme pohled na nejlepší hry uplynulého roku podle názoru redakce. Nejdříve však nabídneme příležitost vám, abyste v následujícím hlasování projevili svůj názor a vybrali nejenom nejlepší hru roku, ale též nejlepší hry v rámci jednotlivých žánrů.

V rámci následujícího hlasování můžete hlasovat v libovolné kategorii, přičemž jedinou "povinnou" položkou je hlasování o hru roku. V jednotlivých kategoriích jsou předvyplněné hry, které nominovala redakce, ale samozřejmě se jich nemusíte držet. Stačí do políčka "jiná volba" vepsat název vaší oblíbené hry z roku 2015 - pokud možno ve správném/oficiálním formátu pro snazší zpracování výsledků.

Čtenářské hlasování o hru roku poběží po celou dobu zveřejňování voleb redakčních. Času máte tedy dost a můžete si všechno dobře rozmyslet. Pokud ale máte ve všem jasno, můžete se do hlasování pustit hned teď.

Anketa: Best of 2015 - čtenářské hlasování

Hlasování již skončilo.

 

 

Nejnovější články