Video ze Sword Coast Legends má příjemný nádech stolních RPG
zdroj: tisková zpráva

Video ze Sword Coast Legends má příjemný nádech stolních RPG

10. 6. 2015 14:23 | Video | autor: Honza Konfršt |

Netradiční RPG zážitek s pravidly Dungeon & Dragons chce nabídnout hra Sword Coast Legends, ve které se parta hráčů v kooperaci podívá do světa, kterému nevládne umělá inteligence, nýbrž jiným hráčem ovládaný pán jeskyně. Vrhnout se do víru dobrodružství však půjde i v singleplayerové kampani - osamělí vlci si tak nemusí otravovat život přítomností jiných hráčů. A jak to bude celé vypadat, to už naznačuje následující trailer.

Sword Coast Legends vychází pro PC, Mac a Linux již 8. září a následující ukázka začíná stručným shrnutím příběhu, ve kterém půjde o záchranu vlastního krku a obnovu zničené guildy. Následuje představení tvorby postavy, kdy si mohou hráči vybírat z pěti různých tříd, a pokračuje představením základních prvků hry.

Chybět nesmí ani představení módu, ve kterém se jeden z hráčů ujme role pána jeskyně a vytváří pro své kolegy dobrodružství buď v náhodně generovaných dungeonech, nebo ve vlastnoručně vytvořených kampaní. Při soubojích s bossy se pak může pán jeskyně do dění na bojišti zapojit přímo a hlavní nepřátele sám ovládat. Však se podívejte sami...

zdroj: Archiv

Nejnovější články