Video z rubačky BattleCry podporuje dojem, že jde o Team Fortress 2 bez pušek
zdroj: tisková zpráva

Video z rubačky BattleCry podporuje dojem, že jde o Team Fortress 2 bez pušek

31. 10. 2014 10:30 | Video | autor: Adam Homola |

O akční rubačce bez pušek BattleCry jsme se poprvé dozvěděli krátce před letošní E3, abychom na E3 zaslechli něco víc. Pak už bylo ticho po pěšině. Bethesda, která prvotinu Battlecry Studios vydává, se probudila až nyní, a zatímco návštěvníky PAX v Austrálii nechá hru vyzkoušet, pro vás ostatní připravila alespoň trailer.

Video upevňuje v přesvědčení, že BattleCry připomíná Team Fortress 2, jen bez pušek. Primárně se ve hře rubate s ostatními na blízko, ale dojde například i na luk či kuši. K dobru musíme vývojářům přiznat, že trailer je přímo ze hry a nejde o nicneříkající upoutávku. Krví se na záběrech nešetří, stejně jako oháněním se všemožnými sečnými a bodnými zbraněmi. Samotné video je ale podle Bethesdy pouze náhled na pre-alpha verzi hry, leccos se tedy ve hře ještě změní. 

zdroj: Vlastní

BattleCry bude free to play a jak připomíná trailer, bety se dočkáme někdy v průběhu příštího roku - přihlásit se do ní ovšem nejde. Na oficiálním webu se ale můžete zapsat k odběru newsletteru, který vás o startu bety jistě zpraví.

Nejnovější články