Video z Operation Flashpoint: Red River slibuje nápravu chyb
zdroj: tisková zpráva

Video z Operation Flashpoint: Red River slibuje nápravu chyb

26. 1. 2011 19:09 | Video | autor: Petr Poláček |

V Codemasters se probrali ze zimního spánku nebo je možná přestala bolet hlava z novoročních oslav, každopádně začali propagovat chystanou vojenskou akcí Operation Flashpoint: Red River. A měli na čase, protože hra má vyjít za 3 měsíce, konkrétně na konci dubna (od 22. dubna výše). Jak dnes bylo oficiálně oznámeno, distributorem hry v ČR bude Conquest, který se jen tak mimochodem postará o distribuci dalších Codies titulů: DiRT 3 (2. čtvrtletí) a Bodycount (léto 2011).

Vraťme se však k OF: Red River. Záběry z vývojářského deníčku prezentují skvělé technické vybavení nepřátelské čínské armády, rozlehlé stepní lokace v Tádžikistánu a boj „udatných“ mariňáků na blízko v prostředí městečka, vesnice, ležení nebo co to vlastně je. Zbylé záběry na videu okupují vývojáři (producent Adam Parsons, hlavní grafik Mike Smith a další), podle nichž vám žádná jiná hra neumožní vyzkoušet tvrdý život mariňáků tak blízko realitě, jako OF: Red River (asi holt nikdy nehrál český Flashpoint či Armu).

zdroj: Archiv

Zároveň však vývojáři přiznávají, že první díl byl prolezlý řadou chyb, které se nyní snaží napravit. Jde zejména o nové nepřátele (snad i jejich chování), úpravy enginu, větší důraz na vyprávění příběhu, nové možnosti při sestavování individuálního bojového vybavení, přepracovaná střelba obecně a další. Snad dojde i na úpravy designérské a chytřejší AI, která prvnímu dílu solidně uškodila. Krom výše uvedeného videa přibyly v naší galerii i nové obrázky.

Operation Flashpoint: Red River vydá pro PC, PS3 a X360 Conquest na konci tohoto dubna.

 

 

Nejnovější články