Video-recenze Call of Duty World at War
zdroj: tisková zpráva

Video-recenze Call of Duty World at War

5. 12. 2008 0:00 | Video | autor: Petr Poláček |

Patnáct minut s těmi nemnoha dechberoucími momenty napříč celou hrou a také názornou demonstrací spousty nepochopitelně přehlížených chyb. + HD VERZE KE STAŽENÍ

Autor: Michal Jonáš & Jakub Bouček
Publikováno: 5.prosince 2008


Zvětšit zdroj: tisková zpráva Patnáctiminutová profesionální video-recenze zachycuje většinu z těch nemnoha dechberoucích momentů Call of Duty 5, stejně jako názorně demonstruje spoustu nepochopitelně přehlížených chyb. Při úvodním výsadku na jednom ostrově u Okinawy a následném dobývání nepřátelských pozic je atmosféra opravdu hustá, až přes všudypřítomné výbuchy není pořádně vidět. Hra si žádné servítky rozhodně nebere, však se snaží zobrazit válečné běsnění pěkně syrové a bez příkras.

Typické pro fanatické Japonce jsou překvapivé útoky z maskovaných úkrytů, z čehož se i zde několikrát pěkně orosíte. Než se stačíte pořádně rozkoukat, už máte rozpárané břicho bodákem. Plamenomet zase někdy nadělá více škody než užitku, protože vaši spolubojovníci moc rozumu nepobrali a klidně vběhnou přímo do ohně. Dojde i na typické příklady situací, kde vás hra vodí za ručičku doslova jako vozíček po strašidelné jeskyni. Příjemnou zábavu!

zdroj: Archiv


stažitelná HD verze (548 MB, 1280x720, WMV - doporučujeme!)



Další podobná videa si pusťte v sekci video-recenzí (jinak přístupné z levého menu)

Textová recenze Call of Duty 5 World at War zde

Michal Jonáš & Jakub Bouček

 
 
M.Jonáš & J.Bouček

Nejnovější články