V božské akci Almighty od veteránů herního vývoje vás čekají velká monstra a rekrutování věřících
zdroj: tisková zpráva

V božské akci Almighty od veteránů herního vývoje vás čekají velká monstra a rekrutování věřících

25. 4. 2017 18:27 | Video | autor: Václav Pecháček |

Kdo by nechtěl být bohem? Máte spoustu speciálních schopností, hromada lidí vás uctívá, jste nezničitelní… jen je tu ten drobný detail, že napřed musíte zemřít strašlivou smrtí. Tak tomu alespoň je v univerzu akční adventury Almighty, ve které se ujmete role nemrtvé, rohaté nadpřirozené bytosti, která běhá po světě, pere se s obrovitými nepřáteli, sbírá vybavení a během toho všeho se snaží posbírat co největší počet věřících.

Video vám přiblíží, jak to všechno bude vypadat. Vaší hlavní zbraní je rychlý pohyb, magické rukavice, kterými můžete střílet, a pak také amulety zavěšené na batohu, jejichž pomocí budete provozovat svou mocnou magii. Svět je plný nepřátel, skrz něž se musíte probojovat, abyste obnovili krásu svého zničeného ostrova a postavili obrovskou chrámovou věž, které neodolá žádný náboženský fanatik.

Důležitým komponentem hry je dynamický multiplayer. To znamená, že se po ostrově můžete v klidu potulovat sami, ale pokud narazíte na příliš tuhé monstrum, není problém otevřít hru jiným hráčům, kteří vám pomohou. Stejně tak se můžete připojit i vy k nim. Ale dávejte si pozor – ačkoli ve větším počtu snáze zdoláte obrovité strážce pokladů, jiní hráči vás můžou velice snadno připravit o kořist či o omezené suroviny ostrova!

zdroj: Archiv

Když už jsme u ostrova: celý svět by měl být jako živý, včetně simulace ekosystému či vlivu počasí a denní doby na to, jaké potvůrky při svých toulkách potkáte. Prvek náhody je ještě zřetelnější v případě sandboxových arén, které jsou náhodně generované, a vy je můžete prozkoumat, vyhubit a vyloupit.

Almighty je prvním vlastním projektem malého velšského týmu Runwild Entertainment složeného z několika zkušených vývojářů, a momentálně se nachází ve fázi prototypu. Datum vydání či jiné konkrétní informace tak ještě rozhodně nevyhlížejte.

zdroj: Archiv

Nejnovější články