Úderné jednotky v Rainbow Six: Siege tvoří profíci z celého světa včetně SAS, SWAT a Specnaz
zdroj: tisková zpráva

Úderné jednotky v Rainbow Six: Siege tvoří profíci z celého světa včetně SAS, SWAT a Specnaz

30. 3. 2015 19:45 | Video | autor: Honza Konfršt |

Konec vyjednávání, na řadě je akce. Přesně tímto heslem se řídí nová videa, obrázky a hlavně informace o primárně multiplayerové akci Rainbow Six: Siege . Dvojice videí se soustředí hlavně na experty z různých speciálních složek z celého světa, ze kterých by se měly skládat hráčské týmy, aby se jejich členové vzájemně doplňovali díky svým specifickým schopnostem.

Následující trailer toho o specialistech mnoho neřekne, na druhé straně však nabízí líbivé záběry přímo ze hry. Alespoň je jasné, jak hra aktuálně vypadá, a kam se od prezentace v rámci loňské E3 posunula. Mnoho jsme se toho ostatně o Rainbow Six: Siege od té doby nedozvěděli.

zdroj: Archiv

Druhé video nabízí pohled do zákulisí vývoje a zároveň detailněji přibližuje roli specialistů ve hře. V zásadě jde o profíky, kteří se rekrutují ze speciálních či tajných služeb z celého světa. Každý z nich umí opravdu dobře něco jiného a je tedy vhodné sestavit tým podle schopností těchto specialistů v závislosti na týmové strategii. Jeden je expert na pasti, další na miny či trhaviny apod.

Základní verze hry nabídne možnost výběru z dvacítky specialistů z pětice protiteroristických jednotek z celého světa včetně Specnaz, SWAT či SAS. 

zdroj: Archiv

Vedle dvojice videí se tvůrci rozhodli představit veřejnosti současnou podobu Rainbow Six: Siege během přímého přenosu z hraní na Twitch kanále - vysílání z hraní alfa verze proběhne od osmi hodin našeho času. Jinak se na oficiálních stránkách hry můžete přihlásit do alfa testu, a když nebudete úspěšní, pořád se ještě můžete pokusit o účast v beta testu. To už byste si ale museli Rainbow Six: Siege předobjednat. Případně ještě tvůrci z Ubi nabízí možnost předobjednat/koupit si sběratelskou edici hry s řadou bonusů, ale na podobné úvahy je snad ještě dost času...

Nejnovější články