Tom Clancy’s The Division vyjde 8. března a nabídne unikátní možnost zradit své kamarády
zdroj: tisková zpráva

Tom Clancy’s The Division vyjde 8. března a nabídne unikátní možnost zradit své kamarády

16. 6. 2015 1:20 | Video | autor: Honza Konfršt |

Ani letošní E3 konference Ubisoftu se neobešla bez další prezentace Tom Clancy’s The Division, jež nám opět přinesla pohled na zajímavě vypadající týmovou MMO zasazenou do světa a doby, kdy se lidské společenství jako takové rozpadá a do popředí dostává čistý hyenismus vedený touhou přežít. A že se tak bude mnohdy dít navzdory ostatním přeživším, to je jistě netřeba připomínat a právě o tom je i následující E3 trailer.

Ukázka opět osloví hráče parádní grafikou a týmovou akcí, z videa však není zcela jasné, nakolik se jedná o skripty a nakolik jde o reálnou interakci mezi živými hráči a je jen otázkou, zda si podobně naškrobenými ukázkami na sebe Ubisoft vlastně neplete bič.

Ať už to s očekáváními hráčů dopadne jakkoli, nelze popřít fakt, že zde máme co do činění s krásně vypadající MMO akcí, jež zároveň následujícím videem slibuje zajímavou příležitost zahodit jediným stiskem tlačítka křehce vybudované přátelství a ve snaze získat něco navíc své přátele jednou provždy zahodit. V Tom Clancy’s The Division půjde zkrátka především o přežití a v takovém boji musí každý jednat především sám za sebe.

Video zároveň představuje takzvané Dark Zones – místa, kde se v minulosti nacházelo příliš mnoho nemocných, příliš málo humanitárních pracovníků a kde byl blackout oním posledním hřebíkem do rakve vojenské pomoci. Jedná se tedy o oblasti krajně nebezpečné a o takové, kam byste se nikdy neměli vydávat sami. Jak jsem však již naznačil – spoléhat se na ostatní rovněž nemusí být kdovíjakou výhrou. Betatest bude spuštěn začátkem příštího roku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články