zdroj: Vlastní

Sledujte v 19:30 živě přenos Gamescom Opening Night Live s českým komentářem

27. 8. 2020 18:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Stejně jako se letos nekonala E3 a nahradily ji čistě digitální události, ani Kolín nad Rýnem tentokrát nehostí Gamescom. Namísto toho nás až do konce týdne čeká jeho virtuální forma. Dnes večer ji zahájí show moderátora Geoffa Keighleyho s názvem Opening Night Live.

Trvat by měla zhruba dvě hodiny a v jejím rámci dojde na pár oznámení úplně nových her, primárně by se ale měla věnovat těm už známým. Očekávat můžete novinky od vydavatelů 2K (Mafia: Definitive Edition), Activisionu (Call of Duty: Black Ops Cold War), Bandai Namco (Little Nightmares 2), Bethesdy (DLC k Doom Eternal), Blizzardu (WoW: Shadowlands), Bungie (datadisk k Destiny 2), Deep Silveru (Chorus), Devolveru (2. sezóna Fall Guys), EA (SW Squadrons), Sony (Crash Bandicoot 4), Proletariatu (Spellbreak) či WB Games (Lego Star Wars: The Skywalker Saga). Ukáže se také Frontier, Focus, Gearbox, Headup Games, Xbox Game Studios a další. Zejména Microsoft má rozhodně co ukazovat.

Zkrátka to bude nabitý večer, line-up zahrnuje celkem 38 různých titulů a vysílá se živě z Los Angeles. Na místě nebudou žádní živí diváci, vy ovšem Opening Night Live můžete sledovat spolu s námi. Slavnostní zahájení začíná ve 20:00 našeho času, přičemž ho Keighley i my uvedeme půlhodinovou pre-show. Sledovat nás můžete jako obvykle na našem YouTube kanále.

Nejnovější články