Sbírka vtipných chyb z Battlefieldu 3 – déšť tanků i Silent Hill
zdroj: tisková zpráva

Sbírka vtipných chyb z Battlefieldu 3 – déšť tanků i Silent Hill

4. 10. 2011 15:47 | Video | autor: Aleš Smutný |

Beta Battlefieldu 3 běží a internet se jen hemží videi s různými chybami, nedodělky a technickými problémy.

Je třeba říci, že právě proto je tu beta, aby se podobné problémy vychytaly a upozornilo se na ně. Takže se podívejme na to, co by se mělo do plné verze odstranit... a co je občas opravdu hodně, hodně vtipné. Hned pod textem je velmi veselá pasáž s tankem, což je velmi obvyklý glitch. Jeho „zakrtkování“ je působivé skoro stejně, jako následná pasáž s výstřelem do vesmíru a dopad je jen perličkou. Prší nám tanky. Za dalšími tyátry pokračujte dovnitř článku.


Následující video je ze stejného ranku, tentokrát se jen daří několik kotoulů, během nichž jde do vozidla nasedat.


Tohle je trochu děsivý pohled. Voják se při plížení proměnil v monstrum, které uteklo z nějakého hororu a jemuž z anální partie vyrůstá zbraň, samozřejmě stále schopná střílet. Tvůrci survival hororů se mohou inspirovat.


A teď k zombiím. To, že někdo leží mrtvý na zemi přece neznamená, že není nebezpečný! Je zajímavé, jak zkušení hráči, kteří zažili tolik invazí zombií, zapomenou v pařížském metru na naučené postupy a záludné mrtvole umožní zisk fragů!


A nakonec si zatancujeme. Anebo dostaneme epileptický záchvat? Záleží, jak se na to díváte. Nicméně, nakonec z toho vychází spíše takový svérázný breakdance.


A co vy? Jaká veselá videa a glitche jste potkali jak ve hře, tak i na Youtube apod?

Nejnovější články