První video z NHL 12 ukazuje hity a těžký život gólmanů
zdroj: tisková zpráva

První video z NHL 12 ukazuje hity a těžký život gólmanů

27. 5. 2011 19:45 | Video | autor: Petr Poláček |

Za normálních okolností by dnes v kalendáři stálo: svátek má EA Sports. Video a informace z FIFA 12 doplňuje i video z NHL 12, které hned na začátek ústy producenta oznámí  a následně předvede zvýšený důraz na zpracování fyzických kontaktů hokejistů. Stará se o ně Full contact engine a je třeba říci, že když je kamera umístěna blízko nad ledem, vypadá všechno hezky. Jaký vliv to bude mít na hru samotnou, to se uvidí.

NHL 12 dle videa přinese přepracovanou hru před brankou. Gólmani se více zapojí do dění a mnohem více možností, jak ovlivnit situaci, budou mít útočící i bránící hráči. Jde zejména o větší vliv poziční hry na zvýšení tlaku před bránou, rozšířené možnosti tečování a stínění nebo možnost určit sílu, s jakou se budete snažit otravného útočníka odtlačit pryč z dohledu brankáře. Ten se nyní bude moci vůbec poprvé opět zapojit do bitky, ale k dispozici bude mít i božské zásahy na poslední chvíli a rovněž se na něj bude vztahovat výše zmíněný fyzikální engine.

Při střetu s hráči by tedy měl reagovat jako každý jiný, což dláždí cestu podivným gólům, kdy puk záhadně proklouzne pod betony do brány a podobně. V NHL 12 budete moci zažít i NHL Winter Classic, což je tradiční hra na otevřeném hřišti.

NHL 12 vychází 13. září tohoto roku, na rozdíl od FIFA 12 ne pro PC, ale jen na PS3 a X360.

 

Nejnovější články