Při zkoumání galaxie v Endless Space 2 narazíte na ruiny i cizí rasy
zdroj: tisková zpráva

Při zkoumání galaxie v Endless Space 2 narazíte na ruiny i cizí rasy

7. 5. 2017 17:04 | Video | autor: Adam Homola |

Chystaná vesmírná strategie Endless Space 2 je z ranku 4X (eXplore, eXpand, eXploit, eXterminate) a tak bylo jen otázkou času, než nám vývojáři začnou jednotlivé pilíře žánru představovat. Došlo k tomu právě teď, přičemž první na řadě je prozkoumávání, které bude vaším odrazovým můstkem do celé galaxie.

Během prozkoumávání vás čeká samozřejmě spousta objevování, tudíž byste se měli připravit na všemožné nové mimozemské rasy, podivné ruiny, ještě podivnější ruiny, suroviny a další různé vesmírné radosti.

Prozkoumávání bude ve hře probíhat skrze nalajnované hvězdné cesty, skrze které se pomocí specializovaných lodí dostanete do nových koutů vesmíru. Opatrní hráči mají k dispozici průzkumné sondy, ti odvážnější mohou vzít vaši jedinou loď a vydat se z ní do neznáma.

zdroj: Vlastní

Připomeňme, že Endless Space 2 je tahovka, která je v současné době dostupná na Steamu v programu předběžného přístupu zhruba půl roku. Jestli se vám nechce hrát rozpracovaná verze hry, můžete si jen chvíli počkat. Plná verze totiž vyjde už 19. května na PC (Windows).

Nejnovější články